Přejít na výpis diskuzí

Vilo Rozboril

OSOBNOST 25.3.2008 
93 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím ťa Vilko volám sa Jozef a mám takú problém chcel by som od teba pomoc vopred ďakujem mohol by si mi prosím poslať kontakt na teba.
  • dobry den vilo ja by som vas chcela poprosit ci nesplnite mamke .Totiz ja by som chcela splnit mamke ona chce ist do svetej zemi a ja by som jej to chcela splnit ovdacit sa jej zato velmi mi pomohla v tazkej chvili a este mi pomaha velmi ja to mam totiz taske a ona mi pomaha tim ze stoji primne a ja na oplatok ze mi takto pomaha ja jej chcem splnit toto dakujem a prosim vas
  • hurvinkovamorticie9

++++++++++++ prečo bych bysom zaviděla+ hm rada pozeram Modre Zněba++++++++++ jsom jeho faninka tiěž tak niepotrebujem  zavidět Vilovy Rozborilovy

• Luky1987
    Celebrita totálne o ničom, iba tolko k Rozborilovi *11* *11* *16* *16*
  • Vilko pomoz nam uz som v koncoch. Mam dve deti uz nevladzem!!!!
  • Milý Vilo, právě jsem se dověděla, že dnes slavíte narozeniny, krásně je oslavte a já Vám přeji s celou naší rodinou i naším německým ovčákem Hanibalem - přejeme co není snadno k mání, hodně štěstí, zdraví a splněná přání, hodně přátel, lásky horu a žádný mráček na obzoru. Těšíme se další pokračování Modrého z nebe, je to krásný a dojemný pořad, v Čechách hodně oblíbený.
  • Dobrý den pane Rozboril. Často sleduji vaše pořady,obdivuji kolik máte v sobě energie a kolika lidem jste dokázal změnit život. Žiji na vesnici nedaleko Zlína,vaši pomoc nepotřebuji.Bylo by moc krásné, kdyby takových lidí bylo víc. Moc vám fandím. Přeji Vám a celé vaší rodině krásné vánoční svátky a také gratuluji k vnoučeti,také mám 3 je to pokračování naších rodů. Ať se vám v budoucnu podaří pomoci ještě hodně potřebným lidem. Jana Brázdová
  • Luky1987

Rozboril🤮🤮🤮🤮

• Vilo ty si jeden mega človek rád pomáhaš ľuďom to na tebe veľmi obdivujem. Ty si jeden slušný a muldry človek. S teba by si mali druhý brať príklad
  • Nejlepší moderátor co znám,mi by jsme si z něho měli vzít příklad. Jenže český národ je tak blbý že nikoho nenapadne udělat takový pořad. Vilo děkuji ti za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit