-
Dobrý den pane Vilo,chtěla bych vás poprosit a orodovat za mojí kamarádku Růžena Bodyová, která trpí kvůli svému vnukovy Saša Miko, už léta bojuje ze životem a nemají prostředky na bariéroví byt.předem moc děkuji za odpověd Gabriela Bandurová ČR.
Dobrý den pane Vilo,chtěla bych vás poprosit a orodovat za mojí kamarádku Růžena Bodyová, která trpí kvůli svému vnukovy Saša Miko, už léta bojuje ze životem a nemají prostředky na bariéroví byt.předem moc děkuji za odpověd Gabriela Bandurová ČR.
-------------------------------------------------------------------------------------
http://zpravy.idnes.cz/chlapec-oslavil-narozeniny-v-nemocnici-na-lochotine-fy6-/domaci.aspx?c=A130726_175401_plzen-zpravy_pp
Patnáctiletý Saša slavil narozeniny v nemocnici, žije tam už pět let - iDNES.cz
zpravy.idnes.cz *9* *9* *9* *14* -
Ahoj Vilko. Volam sa Iveta Lindovska.mam prosbu o pomoc.Prosim ta mam 43 rokov a chochp astmu isch.chor.srdca a potebujem od teba ty si jednej pani v modrom z neba vybavoval prenosny kyslik ako kufrik to vyzeralo kabelka tak na plece ja mam 45kg aj s topankami.No a od teba by som potrbovala nazov a kod tohoto prenosneho kyslika.Uz som tolko ludi a nadacii oslovila o pomoc a nic aj vasu nadaciu ale stale cakam. Prosim ta na kolenach pomoz mi a daj mi vediet. ja ti z celeho srdca dakujem Iveta Lindovska.ruzomberok.dakujem a prosim..
-
Já Rozborila nesnásím a vypínam TV, kdyz ho tam vidím
-
AHOJ VILKO POZRAVUJEM TA pocula som ,ze mas zlomenu nohu ja mi to luto. Ja som ti pisala list mam velke zdravotne problemy OCHABNUTE SVALSTVO PODOZRENIE NA SKLEROZU MULTIPLEX MAM STRACH,ZE OSTANEM NA VOZIKU NEVEDIA MI URCIT DIAGOZU MAM IST DO RUZOMBERKA DO NEMOCNICE OD 21.11ZATIAL CHODIM VDAKA BOHU POZERAM MODRE Z NEBA PRAJEM TI skrore uzdrvenie ak chces tak mi napis na milijezisko@azet.sk velmi sa bojim ahoj
-
Keď vidím Rozborila v televízií okamžite prepínam alebo vypínam
-
Nemám rád Rozborila i jako celebritu ho neznášam
-
váženy ´´´´´´´´´´každý lúbý někoho jiného´´´´´´ Luky1987 ma rad troch osobnosti
-
Rozborila fakt nemusím a neznášam
-
Nech ide niekam celý Rozboril, ja ho neznášam zase naša dalšia súčasná celebrita o ničom
-
-
Drž už konečne hubu stále tu kritizuješ ľudí
-
-
😍