-
Hitman
Tak by mě zajímalo,kde v tomhle filmu hrál... -
-
Re: Hitman
ahá jako producent,to jsem netušil ,ale pokecal jsem si tu dobře :)
-
-
....
Tak už jsem viděla Babylon a.d. a musím říct že je to fakt pěknej film..a vin je tam fakt luxusní..film doporučuju *1* -
Vin Diesel
Tyjo,Vin Diesel je uplně super herec a má nádhernej úsměv a krásný tělo...No a co že měří jenom 170 cm...co je malý to je hezký...a v tomhle případě to platí na 100% *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Vin Diesel
no jasný je nádhernej,je skvělej herec,má krásný tělo,ale s tim co je malý je hezký...tak s tim nesouhlasim..protože když má kluk malý péro tak to neni moooc hezký *1* ale vin je určitě vyjímka *5* -
-
Re: Re: Vin Diesel
*3* dokážete si ho takhle predstwit *7*
-
-
Re: Vin Diesel
A kde jsi vzala ,že měří 170????Já ho vyděla na živo a určitě měří přes 180..Já měřím 180 a byl trošku vyšší! *4* -
-
kde jsi ho viděla? *14* -
-
Re: Re: Re: Vin Diesel
Taky jsem ho viděl v Ostravě Porubě jak se procházel po hlavní třídě,natáčela se tam scenka k filmu Babylon,jak jede to auto po kruháči a ti malí kluci na něj hážou kameny.On to auto ale neřídil,řídil to dabler.Ale pak jsem ho viděl vylezl z karavanu a prošel se nahoru po hlavní třídě a pak zpátky,nevím co tam ještě dělal,já tam koukal jen tři hodiny a z těch tří hodin co jsem tam čekal,tak jsem ho viděl snad jen cca 10 min. z dálky,ale stálo to zato,jako fandovi se mi splnil sen,ho aspon vidět naživo. *3*
-
-
Vin není zas tak malej podle mě je 183cm normální výška, ale i tak je to borec -
-
Re: Re: Re: Vin Diesel
Všechny zdravím, co se týká výšky, dokážete si milé dámy představit, že by taková hora svalů ohraničená širokými rameny měla možnost dosáhnout výšky např. 195-200cm. Myslím, že Vin Diesel dokonale využil prostoru, který mu poskytuje jeho figura a všem předvadl, co dokáže udělat z "lidského masa". (nijak se neoplazujte, myslím tím svalovinu) *3*
-
-
-
-
vin
Myslíte že vin kouří trávu??:( -
-
Re: vin
by me zajimalo kde ste to kdo vzal urcita ne jasny?????????????????????????????? ????????????? *14* *4* *10*
-
-
...
Podle oficiálních informací se objeví jak v novém "Kripl X" tak v novém Fast and the furious, které půjde do kin pátého června 2009, a nejspíš to bude maso, páč se tam objeví i Paul Walker a Michelle Rodriguez, bude to nářez, sám se moc těším:), je to borec *5* -
VD
ma obrovsky charisma.... -
Vin
Vin Diesel se zůčastní natáčení filmů : Rychle a zbesile 4 a xXx3 , ..prej se mu ted nevede tak se snaží postavit na nohy -
-
Re: Vin
jo hele a seš si jistej/á..jestli nechce aby se mu postavilo něco jinýho? *1*
-
-
chjo
Nojo, nám nezbývá, než koukat, áchat a nechat si zdát *9* . Mně se nejvíc líbí ve filmu Riddick, víc ve dvojce *14* . On chudák, kdyby se na něho všechny ty fanynky vrhly, moc by z něho nezbylo *1* . Víc takových chlapů kolem a ženský budou spokojený *14* . -
V I N
Vin, to je chlap snů snad každý. Je ouplně sexy, a ty oči *14* *14* *14* *14* *14* ...neodmítala bych ho *4* -
Vin
Hrubej zabiják,řízek,hovado,mlátička, prostě krutor s ním jít do rvačky to je jako jít na smrt.... Prostě bouchač.... *14* *3* *1*