-
So Hot!!!
Tak tomuto říkám pořádný chlap!!!Je úúúžasný,na sežrání...vidět ho a dostat se k němu aspon na pul metru,tak by se měl bát znásilnění...jinak fakt kus.Mohl by být muj otec,ale přesto je tááák sexy *14* *4* ...jeden z nej herců... -
:)
moc sa mi lúbil v komédii OCHRÁNCE a vo filme XXX .. len skoda ze v XXX 2 nehral :'( -
Miami
mě se nejvíc líbil v Ochrávci *14* *14* *14* *14* -
Fine herec
Vin Diesel je borec.Je to skutečně dobrý herec.Viděl jsem například komedii Ochránce,i jako komik tedy není nejhorší.V akčních filmech je vynikající.Dnes je mu 41 let.Gratuluju mu tedy. -
Mark-Vin
jj je to fesak to jo ale docela starej a ma dvou mesicni dcerku -
-
Re: Mark-Vin
Hele a kdy se narodila den, a rok
měsíc vim duben prej *7*
-
-
lááááska moje
nejkrásnější chlapík,jakýho jsem viděla,ty jo tomu bych i vařila a prala,dokonce bych ho i poslouchala a to je co říct,je sladkej až ho potkám tak ho SEŽERU!!! *14* -
Vin
Neví někdo jak je Vin vysoký??? -
-
Re: Vin
Vin je prcek měří kolem 170 *1* ae je to vybornej herec *4* -
-
Re: Re: Vin
CO to kecáš , vždyt měří přesně 183 cm. -
jo to mas pravdu ze je vybornej herec a je tajky strasne sladkej!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
Děkuju *4* jak sem ho právě viděla ve filmu XXX tak se mi tam zdál docela malý...tak mě to zajímalo
-
-
-
Viděla sem ho
Chcete něco vědět, byla sem s mámou cvičit v Blue Orange v Letnanech a dělá tam trenéra kluk co vypadá přesně jako on, myslela sem, že umřu. -
Vin Diesel
Ahojinky všem...
Jak tam čtu tak máte také rádi Vina...Je to fakt super chlapík a i herec...Všechny jeho role zahrál perfektně... *4* Je velmi inteligentní a slušný...Nemáte na Vina nějaá kontakt..?Třeba e-mail..?Byo by to super s nim pokecat třeba po mailu *3* Jestli máte někdo zájem pokecat,tak se určo ozvěte..!Mějte se tu všichni krásně *14* :-* :-* :-* -
no
No, tak Vin je opravdu kus chlapa!Ale také je vinikající herec!Zaujal mě ve fimu XXX, kde si po jeho boku zahrála i vinikající herečka Asia Argento!!Jan tak dál! *5*