-
s nim klidne...
ja nikdy nechcu mit deti ale vin je jediny chlap se kterym bych ty male spunty klidne delala *3* *1* -
-
Re: s nim klidne...
To by ale napřed musel chtít i on *1* *1* -
-
Re: Re: s nim klidne...
to mi je jedno jestli by chtel nebo nechtel......muzu ho znasilnit *7* to je dobrej napad ze? *1* -
-
Re: Re: Re: s nim klidne...
napd je to good ale myslim si že bys ho neudržela-spíš si dej bacha aby neznásilnil on tebe
*3*
-
-
-
-
cool ....
vin to je sexy chlap se sexy zadkem *3* skoda ze zije tak daleko....no tak aspon vzkaz:I love you Vin! *1* -
muj milasek!
vin pro me je a vzdy bude ten nej nej nej chlap na svete !!!!!je mooc klasnej a ma taky moc pekny kozy! *1* kez bych se snim nekdy mohla setkat kdyby jo tak bych se od neho asi uz nehnula *1* no takze to zkratim je proste nej..... *14* -
-
Re: muj milasek!
Prej kozy, jo? A nechtěla bys mu je podojit? *14* -
-
Re: Re: muj milasek!
jo ...ale tak trosku jinak *1*
-
-
-
Vin diesel
Ahojte všichni, chci se zeptat, jestli nevíte, kdy má Vin diesel zase namířeno do ČR. Kdyžtak napište prosím na mail. Díky -
-
Re: Vin diesel
asi az budou z nebe padat trakare *1* *9*
-
-
Ach jaj
Vidím že všetci sa tu naparujete že ste sa s vinom vidali...:D Vin je super herec...len nebudte na ňom take nadržane ja by som ho brala naj ako kamoša *4* -
-
Re: Ach jaj
No jo, kamarád taky rád ... *15* -
-
Re: Re: Ach jaj
jo to je svata pravda *1* *5*
-
-
-
Vin is my IDOL!!!!
Lidi mate vo vsetkem pravdu. Udelal som fantasticke video o Vinovi... (staci ked si to date do vyhladavaca - pre vsetky nevzdelane)...
*4*
http://www.youtube.com/watch?v=Ih V31ie6AiM
Vin Diesel 4EVER!!!!!!!
VIN IS MY IDOL!!!!!!!
*1* *3* -
MILUJEM HO
ahoj ahoj ako vydim sami cesi tu no ja som zo slovenska ale milujem wan diesla asi tak ako vy asi nieje mozne nanho nejak zohnat e-mail ze to taram co na takeho herca he napiste e-mail mozeme o nom pokecat d1231@azet.sk budem len rada a majte sa *14* *14* -
VIN
Je opravdu užasný,měl jsem možnost s ním natáčet Babylon A.D.Mám s ním spoustu fotek a věnování.Vlastnoručně mi nechal udělat kérku,stejnou jako má Vin!!!!PAPA -
Naky webovy stranky
NAprosto užasnej chlapík *3* -
Je kuřák?
Je Vin KUŘÁK? Když tak mi to pošlete na mail díky *5* -
-
Re: Je kuřák?
jo je kurak to ma svoji jedinou zavislost *16*
-