-
........
jo kde jsi našel ten film???? *3* -
-
Re: ........
Jestli mysliš Babylon tak na to mám své tajné zdroje. *15*
-
-
plosim....
plosim plosim nevite nekdo jak se jmenuje ten film s vinem co se tedka nedavno natacel v ostrve v byvalych zelezarnach????? pls moc moc plosim......pisnete mi to dyz tak na mail... -
-
Re: plosim....
Mno... Když tak prosíš... Jmenuje se Babylon A.D.
Čau!!!*1* *1*
-
-
MOZNE JE VSECHNO
VERTE NEBO NE ALE SS VINEM UCINKUJI V NOVEM FILMU KTEREJ PRAVE TOCI V PRAZE A TAKY MAM S NIM FOTO A TO JE FAKT PECKA PROTOZE HO MAM MOC RAD RESPEKT JEHO FILMY *3* *3* *3* -
-
Re: MOZNE JE VSECHNO
Cus,jaky film se s nim nataci v Praze??Nevymyslis si jenom??jaky je ve skutecnosti,mylsim jak se chova jako nabusenec nebo jako v pohode borec??
diky za odpoved *7* *7* -
-
Re: Re: MOZNE JE VSECHNO
ahoj prepac ale ty si myslis ze s nim vazne natacal film ha ha urcite by nezobrali len tak niekoho a ako dobre viemziadny film tam teras nenataca natacal tam len xxx1
-
-
Re: MOZNE JE VSECHNO
Opravdu si myslite že je tohle MOZNE??
-
-
Polibek od Diesla
Věřte nebo ne ale pracuji v jednom profláknutém luxusním podniku a tuhle sobotu přišel Vin na večeři a když odcházel tak se mě zeptal na jméno, složil mi kompliment že jsem moc hezká a políbil mě. Má velkou měkou a příjemnou pusu. *4* -
-
Re: Polibek od Diesla
ahoj nikol no a kde to pracujes?a vies po anglicky alebo sa rozraval s tebou po cesky?netrep sprostosti -
Re: Polibek od Diesla
a to ti ma kdo veřit??? *15*
-
-
LOVE
Vin je ten největší samec pod sluncem ... takový namakaný tělo ...mno řekněte která by ho nechtěla v posteli ??? hned bych s ním šla a bez diskuzí ...já ho prostě žeru... slaďouška ...ale rozhodně to není žádnej šampoňák...I Love Vin Diesel *14* *14* *14* *14* -
sexos
boose bosky pichac boose sa mi hrozne pacii *3* -
Agent 47
Vincent bude hrať Hitmana!!!! *1* -
-
Re: Agent 47
KDO JE PROSÍM VINCENC??????????????? *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Agent 47
On se jmenuje Mark Vincent pravím jménem víš.. *15* -
-
Re: Re: Re: Agent 47
Kdybys nebyl pozadu, tak Hitmana NEHRAJE. Di se kouknout na http://www.hrej.cz/novinky/2006/12/ 5/timothy-olyphant-bude-hitmanem-mi sto-diesla/
a neval. *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
stránka
http://www.vindiesel.estranky.cz/
Mrkněte pls sem je to moje nová stránka...Potřebuju to tam krapek rozjed *4* *1* ...Něco napište do komentářů nebo běžte chatovat *1* -
Pitch black
Vin ? Super herec. Zatial som sice videl iba Ciernociernu tmu a Kroniku Temna, ale hral to uplne genialne. Urcite ma aj nejake ine filmy Poviete mi prosim Vas, ake ? -
-
Re: Pitch black
Kdzž se pořádně podíváš, na této stránce je nááááhodou k nalezení i jeho FILMOGRAFIE. *15* *15*
-
-
Jak je vysoký?
Kdo jste Vina viděly na živo, jak je ve skutečnosti vysoký? A je tak namakaný, jak vypadá ve filmu nebo kamera přidává objem? -
-
Re: Jak je vysoký?
Má tak kolem 170 cm a pracičky má fááákt dost dobrééé WOW -
Re: Jak je vysoký?
Já ho vyděla v Ostravě naživo? *15* Popravdě nevím jestli je tak namakamý protože měl na sobě bundu ,ale vysoký moc není!!!cca 183cm takže nic moc ,ale je strašně sladkej *3*
-