Přejít na výpis diskuzí

Vincent Tomas

OSOBNOST 7.2.2008 
136 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • renatesaskiemoncev

Co to?

Vždyť on byl vždycky mladší jak já a najednou mu je 20? To je kravina.xoD - je mu 17, jak psala jedna slečna tady.....xoD
  • usjarca

Re: chyba

tak to mě těší *4*
  • usjarca

Re: Vincentovi je 20 let!

no i kdyby to byla pravda(a to já si ještě ověřím)tak stejně pokud dobře čteš tak to chtěl manager us5 aby lhal. tak bych byla ráda kdyby ste to neházeli na vinceho a až si to ověřím a pokud zjistím že je to pravda tak co stejně ho budu mít ráda pořád.nevím co tím chcete někteří docílit že je někdo tak blbej a na všechno naletí tak to je jeho věc. ale moje láska k němu se nezmění i kdyby ste mu všichni nadávali on ví že má moc fans kteří ho podržíjou a i kdyby neměl pořád jsem tu ještě já já ho nikdy nepřestanu mít ráda *4*
  • mileyhilary

narozeniny

Taky si řikám že je to chyba dyt mu je 17 a né 20 ALE JINAK VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍ VINNIE *14*
  • Vincentovi je 20 let!

Vincent dnes slavý 20. narozeniny. Proč má ale na myspace napsaný 17 let? Tady je důkaz kdyby někdo nevěřil:)( http://tus5.blog.cz/0908/bude-mu-20 )
    Na myspace profilu Vincenta Tomase, vedle jeho fotky je v kroužku jeho věk: 17?!? A taky tam je úryvek z jeho myspace zprávy. Překlad:
    "Moje narozeniny jsou tenhle čtvrtek (27. srpna) a bude mi DVACET!
    Tohle možná někoho mate, ale byla to část rozhovoru pro RTL.
    Můj STARÝ management chtěl neustále abych lhal o těčh nejněmějších věcech.
    Jedna z těchto lží byla o mém věku.

Chtěli aby mi bylo 16, aby tak přilákali mladší fanoušky..."
  • evulinek4

chyba

jako dneska mu je 17 a nebojte dala jsem to zmenit ale musime pockat nez to schválí
  • nicky0012

Re: Re: Re: chyba

je mu 17 kde by vzal 20 ale jinak hapy hrithay!
  • usjarca

Re: Re: chyba

jj dneska je mu 17 nevěřím těm zmatkům. jinak vinniemu přeju taky všecko nej a hlavně aby se mu dařilo. mám tě moc ráda vinnie. *4*
  • baruska1993

vince

happy birthday *14*
  • muhi

Re: chyba

Jn .. Mu je dnes myslim 17
  • chyba

hle ze to maj blbe!!!dyt mu snad neni 20???
  • annaradlova7

Narozky

Vince,všechno nej,nej k narozkam.Hodně úspěchů v solové karieře.Andy *14*
  • vterinka

Vše nejlepší

Přeji Ti vše nejlepší k narozeninám a plno úspěchů v životě!
  • usjarca

Re: můžu se zeptat?

samozřejmě že se můžež zeptat vinnie u us5 dávno není odešel a tet dělá solovku a má novej song jménem hipnotic. je úplně bestovej jako vždy má vinnie úžasnej hlas *4*
  • kaulitztwins

můžu se zeptat?

Ahojkymůžu se zeptat,já v tom mám trošku z,atek totiž: Je Vince ještě u US 5,nebo už ne? Já to teď moc nesledovala,takže nevím,vůbec. Co se teď u nich děje a jaký soud? *8*
  • usjarca

Re: Vince pude k soudu

ten soud není vůbec jistej. takže být vůbec nemusí.a i kdyby tak já stejně budu stát pořád za vinniem. mě nic nerozhodí a věřím jemu. *4* *4* *4*
  • lucisek02

Vince pude k soudu

No jak chcete ale manažer us5 řekl že to rozhodne soud Vince pude k soudu ale vážně
  • usjarca

Re: No jo...

hele já moc dobře vím jak to bylo svěřil se mi s tím ale to vám vykládat nebudu.já prostě stojím za vinniem at si říká kdo chce co chce. já věřím jemu *4* *4* *4*
  • lucisek02

No jo...

No jo ale zase on štval proti všem skupinu nechápu proč to dělá třeba psal že mu nedávali najíst napít a že bydlel na pude a na jeho myspace se objevily fotky jeho bytu a byl to normální byt ne puda takže...
  • usjarca

Re: Vince není andílek

no tak to s tebou nesouhlasím. ale záleží taky v čem víš? neříkej mi že ty jsi nikdy nelhala. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit