-
Vince není andílek
Hele Sory ale Vince jenom lže přečtěte si články o vincem na blogu:Milovnikblogu.blog.cz lže -
Re: ZE
no tak zaprvé tak jak ty píšeš vůbec nevypadá a i kdyby vypadal tak co tobě je po tom? on je moc pěknej klučina kterej moc krásně zpívá. *4* -
ZE
Bohajo, dyk vypada jak Efron v menším provedení *1* *1* *1* *1* -
Re: i love you
i love izzy a Vincent *14* *14* *14* *3* -
Re: blablabla
já teda vím že nedělá a i kdyby tak nejpozději tento rok by ji musel mít hotovou -
blablabla
dela zakladku takze mas smulu! *1* -
Re: NESMUTNETE
no ale vinnie žádnou školu nedělá to chris odešel kvůli škole a ne vinnie.a to vím že izzy neodchází *4* -
NESMUTNETE
achoj fanynky US5!byla sem na jednom z koncertu a Vini se me sveril ze neodchazi kvuli mamce,ae plotoze nestiha skolu a nece ji odkladat.a mimochodem Izzy neodchazi neverte vsemu co se pise,kdyby to bylo aktualni tak se to v cas dozvite tak nebudte smutni takovejch kluku jako je Vini je sposta.vase Amy *14* -
?
Cože on odešel??Proč??Jo a nevím jak vám ale mně se líbí jen s vyžehlenýma vlasama mno:))Ale je k sežrání:-* -
Re: kuku
hele víš co když se ti jejich tanen nelíbí tak se m nelez a nedívej se na ně. a mimochodem tancují a zpívají naprosto úžasně a nikdo na ně nemá -
Re: ...
no si napsala moc pěkně naprosto s tebou souhlasím vinnie je opravdu úžasnej a ti co si to nemyslí tak to nemaj co dělat *4* -
Re: vince
on neodešel!jeho máma mu zničila kariéru a chtěla za něj du us5 dosadit Vincenta bráchu Nicka.A hele on je už dospělej... pokud to nevíš tak se koukni na jeho profil. -
Re: Re: ...
jo přesně máš pravdu Vinnie je úžasný ten nej nej nej nej nejúžasnější kluk na světě. vypadá sladce.je nádhernej -
Re: vince
tak to nemáš pravdu on za to nemohl mohla za to jeho matka -
vince
No odešel z us5 a teď nazpíval duet s nějakou Monet.Hlavně že odešel z us5 když ho to tam nebavilo tak tam neměl chodit *16* .Já sem ho taky žrala ale teď mě dost naštval. -
Re: vinni je boží!
to mas pravdu jeho mama je velak blbka a vinnii byl ten nejsoprovejsi kluk v us5 skoda ze odesel *9* *9* -
vinni je boží!
já us5 miluju a vinnie byl nejlepší..proč musel odejít?! nesnáším jeho mamku!achjo..vzdyt on z nich byl nejlepší..teda aspon pro mě! *14* *14* *7* *14* *7* *16* -
proč??
hej tak to je nejhorší že vinnie odešel z us5,byl tak skvělej,jeho máma je úplná blbka!!! *9* -
Re: Re: kofoutka
Vinnie je nejlepší *14* miluju ho -
Re: joj to jsem nasmála
Hele aby jsi věděla ty jsi trapná náhodou spívaj hezky takže drž hubu tlamo vymaštěná rozhodně spívají líp než ty!!!!!!Krááávo nelez sem když se ti nelíbí a běž si ta na ty svoje dechovky a neplet se do krásné skupiny pipino jedna!!!!! *16* *16* *16* *8* *8* *8*