-
Nevíte někdo jestli je Víťa teď s Andreou
-
-
ano jsou spolu a čím dál tím víc zamilovaní :))
-
-
Jak to víš? mno, neřekla bych, že Vítek zrovna září štěstím..
-
-
Protože je oba dobře znám :) neboj, jsou šťastní a spokojení..ideální páreček :)
-
-
To je "SUPER", že se s něma "znáš", ale já se zase znám s Terkou a ta říkala, že se s ní Viteso rozešel ;)
-
-
Tak asi si to Terka přeje, ale není tomu tak..;)
-
-
-
-
-
-
No já nevím, já myslím že s tou Andreou není, přece by se o tom někde psalo ne?
-
-
To by mě zajímalo ke se o tom psalo ? :) ... Tušila jsem že jim to spolu dlouho klapat nebude měl radši zůstat s Terkou :) Just my opinion
-
-
Jak se jmenuje ta Tereza se kterou chodil ? A jak se jmenuje ta s kterou je teď ? prosím napište...
-
-
No ta první co vím byla Tereza Kučerová a teď chodí s Andreou Stieblingovou :)
-
-
Ach jo,bože je jedno s kým chodí je to jen a jen jeho věc.BTW taky to nechápu proč už s Terezou není,třeba už jim to přetalo klapat a ta jeho o hlavu větší nádhera mu vyhovuje víc *3* ... Tak co lidi chodíte na koncerty ?
-
-
Ono to není tím, že jim to neklapalo, Andrea ho prostě a jednoduše svedla (nechápu) :D ale od doby kdy chodí s Andreou se hrozně změnil, je strašně vyčerpaný a unavený, myslím, že udělal velkou chybu :( jj na koncerty chodím :)
-
-
:D:D:D dovol, abych se tvému příspěvku zasmála :D:D nemyslíš, že toho už maj dost za celej rok? :D
-
-
-
holky?...popřípadně chlapce,hehe.. nevíte někdo proč se víťa s terkou rozešel? :(
-
-
jako vážně kvuli Andree zahodil 3 roky s Terezkou? a já si myslela naivně že vážně ne....
-
Text Vašeho příspěvkuKvůli Andree..( Andrea Stieblingová) :-(
-
Kvůli Stieblingový
-
to newíííím.....ale taky by mě to zajimalo :((((
-
-
Je to Vítkova volba s kým chodí,ale Andrea mi zrovna moc dvakrát nesedla.Sama nevím proč,ale je to vlastně můj názor a ten mi nikdo nevezme,protože já vám je taky neberu.Možná,že Terka nebyla kdovíjak hezká,ale zase nadruhou stranu nikdo není dokonalý,takže ani ty modelky nee.Ale co,jestli je Vítek spokojenej,tak je to jedině skvěle né? Protože holky...jestli ho máte rádi,tak mu to štěstí jen dopřejte...;)
-
Jezis kolik Vam je???,ze tu resite jen jeho pritelkyne:D No jak to tak ctu,tak vy tu Andreu asi vsechny znate:D nikdy jsem ji nevidela,ale podlee fotek se mi libi a moc jim to preju..delate jako by se to nikde jinde nedelo,proste se do sebe zakoukali..Pokud vim,tak jsou porad spolu a krom toho blesku nebyli nikde.. Holky tomuhle se rika zavist, skoro kazda z vas by chtela byt na jejim miste;-)
-
abych pravdu řekla.. vůbec nikdy jsem neposlouchala styl rock, pop atd. ale když se vydal klip šrouby a matice,tak mi ta písnička lezla krkem! neměla jsem jí ráda zatim co ostatní z ní šíleli, vždycky když někde hrála,okamžitě jsem přepínala, ale postupem času mi ta písnička vlezla na mozek.... líbí se mi, pouštím si jí dost často,když někde hraje zesílim zvuk a zvedne mi náladu :) když jsem koukala na všechnoparty a na víťu, hrozně jsem se pobavila a co, že si dá vždycky jednu sklenku piva? je to přece plzeňák:)) sama jsem z Plzně a ráda se na piju,nikdy v životě jsem je neviděla, ale když jsem koukala na sestřih z letošního plzeňského majálesu 2012, mandrage předvedli peckovou show:) až jsem litovala,že jsem letošní majáles vynechala :(
jednoduše, mam je ráda ♥ a jsem ráda že jsem z plzně a reprezentujou mě :) a ještě k víťovi a jeho aktualní přítelkyni Andree.. doufam,že už dlouho spolu nebudou a víťa bude volný. je to šlápota, která ho jenom využila na to aby byla víc viděná! promiňtě,ale musela jsem si taky rejpnout *1* a mrzí mi,že v Plzni budou až na jaře 2013.... ale tak,do tý doby budu pořádně natěšená a doufam,že brzo vydají další pecku!:) a že na tom jaře 2013 bude víťa volnýýýý! *2* I ♥ PLZEŇSKÝ MANDRAGE! *4* -
No už neni jedináček, máš hodně starý informace, má asi 2 letou (nevlastní) sestru ;) a ještě něco, kdyby na koncerty mandrage nechodily samý barbieny, co si je tam celej koncert fotí, ale chodili tam normální lidi, co tam jdou kvůli hudbě a ne kvůli vzhledu, tak by chudák Víťa nemusel pořád odbíhat a posilňovat se cigárama, či pivem! :)
-
-
To je pěkná hovadina to pivo a cígo si bude dávat vždycky !!! Bárbíny nebárbíny..stejnak na to publikum serou a všichni jsou jim volný :)* mají vlastní životy !!
-
-
Fanoušci jim rozhodně volný nejsou!! Parádně si je užívají, nedávno jsem byla ne jejich koncertě (byla jsem na nich už několikrát) a po dlouhý době jsem viděla jak se Vítek usmívá :)) Kdyby s*ali na všechny lidi c na ně přišli, tak se snima nefotí, nepodepisujou a vůbec se s něma nebaví!!! A co no tak má prostě potřebu napít se a zakouřit, svět se z toho nezboří!! :)) :DD
-
-
Tak to si řekla přesně :)) *1*
-
-
Taky nechápu proč zrovna tahle miss.Jo,vím,že je to Vítkova volba,ale týhle holce to fakt nepřeju!Přála jsem to Terce..Stejně si s nim začala,jen aby byla něčím zajímavá..