Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde vůbec bydlí ta jeho holka ? jen se ptám
    • řekl že s ním v plzni néé *3*
      • V Praze :)
  • nevim proč tu řešíte takovy debylity a nevšímejte se že neumim čj ale nejde mi a je spíše lepší probírat hudbu a ne skym kdo chodí a nechodí takže jste výborná skupina a mam vás moc ráda

PS-JSTE DOBRY *14*
  • Víťa má holku a jmenuje se Tereza Kučerová, chodí s ní už dobrý tři roky. Na Víťu bych takovej vkus netypla, ale tak cO? *1* Taky souhlasím, že je hezkej, na některých fotkách vypadá trochu blbě, třeba na plakátě, který mi visí na skříni *1* *1* *14* ale mně je to fuk. Čůověka to hodně zamrzí, když zjistí u někoho kdo se mu líbí, že je zadaný, všichni známe,ne?Kupříkladu Víťa *14* Už jste viděli? http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceska-miss-clanky/171656/tahle-misska-balila-zpevaka-mandrage-doslo-i-na-polibek.html
    Řekla bych, že to Vítkovi a Andree řekli, aby to udělali, aby měli nějakej trhák, posuďte sami *2*...
    • Já bych neřekla že to byl zrovna reklamní tah,spíše mi ta misska přišla jako šlápota co se tam plazila asi pokaždém a navíc pokud jste si stačili všimnout vít nevypadal zrovna že by byl při smyslech a s tou cigareto a panákem v ruce :D
      A navíc když tam měl s sebou holku tak proč to dělal? mě přišlo jako že byl pořádně najebaný a možná si něco šlehnul co já vím jak to bylo :))
      • Tak tys to dala pěkně :D ano Andrea taková je protože tu znám zase osobně já :D má přítele :D
        • Asi jí to nevadilo že má přítele a že Víta tam má přítelkyni.Ale co jestli VÍka chtěla má ho ale Terce jsem to přála víc
  • Nechci nic říkat ale zadaní jsou všici :)) a jen tak mezi námi děvčaty ta le girlfriend od vítka no nic moc :P no jo to je věc názoru :*
  • IsabelleAngelina
    Takže ahoj.. moc ti to přeju vaše skupina je bezvadná a vaše písničky dokonalý.. jestli můžu říct tak nejvíc ses mi líbil ve videoklipu Františkovy lázně.. ta skladbička je moje nejoblíbenější.. ste fakt bomba tak ti (vám) přeju ať to dotáhnete co nejdál ;)))
  • Tak teď se tu válím smíchy po podlaze..
    Jaký Debiloviny tu píšete..
    Zkomolíte všechno Dohromady..
    Takže Víťova přítelkyně se Vážně jmenuje Tereza a vážně s ní chodí..
    Pak mě tu zaráží to, že se nějaké Debilky které ani neumí psát vydávají za Terezu.. A podlě některých se dokonce ani Tereza nejmenuje Tereza !!
    A Dost nechte tu Terezu Chudák Holka !!
    Už jenom čekám, až tu budete psát, že Terezu nesnášíte kvůli tomu, že chodí s Víťou !!!
    Proč třeba nerozebíráte to jak Zpíva, nebo jestli spletl text, Co vlastně na pódiu dělal, jestli se s váma vyfotil, jestli jste ho Viděli jak Pije Plzeň(Což teda není neobvyklí :D) !!
    A to, že ho Milujete je normální.. ;)) Třeba já též..Ale je to jen Platonická Láska ;)) A snad z toho někdy vyrostem ;))
    • Katie, přesně ták..:))
  • Ano Vítkovo holka se jmenuje Tereza, byli spolu i na Andělech..:)
    • jo, tak tu sem viděla :D mě jen zajímalo jak vypadá =D
      • Blondýna..:DD http://www.facebook.com/profile.php?id=100000463964145 tady jí máš..:DDD
        • Díky =D myslela sem že bude hezčí teda =D
          • Je docela hezká tak proč Víťa není s ní ale s tou miskou která tak hezká není?To mi hlava nebere.
          • TJN, na Vítka..:DDD ale tak co.:DDDD
            • hodně no =D tak co, jeho názor... =D maš ty face? / jakej? :D
  • Příště, až si budu chtít zvednout náladu, tak na 100% zabrousím sem.
    Opravdu k popukání číst některé příspěvky tady,ale holky - z toho vyrostete.
    Je to hudební skupina, a né celebrity z bulváru, tudíž nemyslíte, že by bylo načase začít tady třeba spíš rozebírat hudbu?
    Než se tady předhánět v tom kdo kluky "zná",kdo s kým chodí, nechodí...
    To je čistě jejich věc.
    A pro klid Vaší dětské duše - zadaní jsou všichni!
  • No jo PLATONICKÁ láska jsem zvědavý jak dlouho vám to vydržíí :DD
    • snad ne moc dlouho :D
  • Jen tak pro upřesnění, Víťovo holka se jmenuje Tereza *3*
    • To víš odkud?
    • a jak vypadá? =D
      • prostě blondýna *3*
        • Přesně je blondýna *4* Kdy by jsi chtěla vědět, kde bydlí a kam chodí na školu, tak se ptej :P :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší