Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neverím že Wapire Girl je jeho súčasná priateľka lebo toto tu môže napísať každá že s ním chodí.Už ho dlhšiu dobu poznám a viem že s nikým nechodí ani chodiť nechce, lebo na priateľku nemá čas
    • Hmmmmmm..... :-) Takže ho viditelně vůbec neznáš :-) Vykašli se na takovýhle kecy, co tu píšeš :-)
  • *1* :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D *1*
  • Kluci díky za Šrouby a matice ;)
  • jo a menuj se terka jestly to potřebujete vědět *14*
  • hele holky nevim co to tady melete ale já jsem vítkova součastná přítelkyně :) *15*
    • tak když o osbě tvrdíš že si jeho holka tak něco o sobě napiš....protože ja jí znám doceládobře....
    • to ti tak žeru ty a tereza smích frajerko *3*
  • Vítek je strašně dobrej klučina :)
    ... Jsem jeho bejvala spolužačka a vždycky ho mooc ráda vidím a chodím sním do jeho oblíbeného klubu Jekyllu *4*
  • Hele, každej má ňákej ideál mezi slavnejma..... od toho ta platonická láska je!!! A tobě už může bejt úplně jedno co tady kdo píše. A ještě, o čem to teda je? :D
    • Prostě to k tomu už patří. Myslíte si, že by holky chodily na koncerty, kdyby byli ošklivý? Ne, nechodily. Samozřejmě maj úžasný písničky, ale musí bejt i na co se koukat! :)
  • Směju se móóóóc.Úlet příspěvky*1**1*.Jak se mařky dokážou pohádat..ale zase ať si sem každej píše co chce je to jejich myšlenka,jejich názor,jejich sny,jejich vylívání srdíček tak jim to neberte..Jinak nejvíc mega v poho klučina..A hafo se změnili..Ani sem nečekala že budou tak proslavený..nejvíc mě zaujala ale písnička šrouby a matice..měj te se a pořád se nehádejte.. *1* *13* *3*
  • Co k němu dodat *14*
  • shady - Jakych 5 chyb ? Kde ? :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší