-
Obrovská ztráta
Smrt pana Vladimíra Dlouhého je obrovskou ztrátou nejen pro českou kinematografii, ale i pro věhlasný český dabing. Nikdo už nedokáže "namluvit" Toma Hankse, jako to uměl pan Dlouhý.
Ve všech rolích, ve kterých jsem ho viděla, byl stoprocentně přesvědčivý, uplatnil v nich svůj obrovský herecký talent i noblesní charisma.
Další velká osobnost míří za Ladislavem Smoljakem do Českého nebe... *9* -
demence
no nazdar vy všichni fanoušci, že vám není španě z toho jak se stáváte fanoušky po smrti osobnosti, hodně se nad sebou zamyslete -
-
Re: demence
Jak jsi na to přišel že jsou všichni fanoušci až po smrti? Já jsem například velká fanynka Heatha Ledgera a na jeho stránky chodím téměř denně a přitom jsem se nikdy diskuse na osobnostech nezůčastnila.Rozhodně to neznamená že když nepíši do diskuse nejsem fanda.Vladimír byl výborný herec je ho škoda.
-
-
Je mi smutno
Opravdu je mi strašně smutno. Jsem jeho vrstevnice, o rok mladší a vždycky jsem ho obdivovala. Škoda, že jsem ho viděla na divadle asi jen jednou. Také až tak nevěřím bulváru. V Krásných ztrátách bylo patrně, že o něm bylo hodně nepravdivého napsáno. Je to pro naši kulturu opravdu velká ztráta. Ještě tu měl zůstat. Marie -
-
Re: Je mi smutno
To pití si vymyslel bulvár? -
-
Re: Re: Je mi smutno
neeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *10*
-
-
-
důvod umrtí
mám důvod umrtí zemřel na rakovinu slnivky břišní *8* -
-
Re: důvod umrtí
to všichni vědí !!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8*
-
-
Je mi to líto
Moje nejoblíbenější pohádka S čerty nejsou žerty.Bohužel odešel zase dobrý herec a dabér do hereckého nebe *4* *4* *4* -
-
Re: Je mi to líto
Souhlas.Má,vlastně měl,nezapomenutelně krásný hlas.
-
-
...............
byl legendou cr herectvi -
:(
škoda že zemřel byl sQvělej herec :) -
Ostuda
Proboha!Všechny ty příspěvky!Smažte je všechny do jednoho(admin)!Myslím ty bláboly,co jsou po celých osobnostech.cz.Nedá se to,je to šok! -
S.O.S
AHOJ PROSÍM MŮŽETE MI PORADIT JAK SE JMENOVALA DETEKTIVKA KDE HRÁL DLOUHÝ DETEKTIVA KTERÝ VYŠETŘUJE SMRT MUŽE KTRÝ SCHVÁLNĚ NAKAZOVAL ŽENY AIDS.HRÁLA TAM MYSLÍM I JEHO MANŽELKA MOC DĚKUJI -
-
Re: S.O.S
Dobrý den,
televizní film se jmenoval-Den, kdy nevyšlo slunce, v režii Jitky Němcové.
Zdravím,Jarka
-