-
Dnes jsem si sedla k pořadu tajenky a pan Korec, to je borec. Prohlásil k divákům, SLYŠÍM JENOM POKYVOVÁNÍ. On opravdu neví, jak brebtat a brebtat.
-
Dnes jsem opět žasla nad hláškou, kterou V. Korec pronesl. Soutěžící, která vyhrála řekla, že peníze použije na opravu baráčku. Moderátor jí odpověděl. Tam se ztratí hromada peněz. Tuto větu by nevyslovil ani žáček první třídy. Co jiného se ovšem od moderátora tajenky dá očekávat.
-
-
Dnes byl úžasný "šrot" - plameny souboje hoří vysokými jasnými plameny. Minulý týden "procancal" čas tak, že nejednou nedohádali. Proč neudělají inovaci a když plká a plká a plká, nezastaví čas. To by se divili, kolik toho prokecá.
-
-
Včera opět pan Korec nezklamal. Říci soutěžícímu "manželce je nevolno a položila se vedle křesla" to je docela drsné. Od pana Korce se ovšem dá očekávat opravdu všechno. Každý den očekáváme změnu moderátora, ale bohužel se nic neděje.
-
cena utechy s obrazem J.S.by letela hned do popelnice *10*
-
Prosím o výměnu moderátora. Je stále stejný. Plácá a přehání a tím snižuje úroveň toho pořadu. Naprosto nechápu, jak může někdo tak nemožně a trapně ubreptaný moderovat. Vůbec na to nemá a ten pořad tím jen kazí.
-
Kdo obléká pana Korce nemá vkus. Dát mu strakatou košili a k tomu růžového motýlka je opravdu děsné. Děláte z něj klauna.
-
Tak koukám po 14ti dnech, že už nikdo nekouká. Celou tajenku jsem neviděla, ale "vnoříme se do čtení tajenky" mi stačilo. Vnořili a rychle vynořili, protože chybělo jedno písmeno. Drama do poslední chvíle! Výherkyně měla 23000 a něco málo bodů, poražená asi 1300. Opravdu drama.
Tak za 14 dní. Mějte se.
Paní Anička už to taky vzdala? -
-
Ahoj Išo,
já jsem byla v lázních. Dnes jsem se vrátila a hned jsem koukala na tajenku. Doufala jsem, že ji třeba již moderuje někdo jiný. Bohužel ne.
Ten kecal Korec opět nezklamal. Je hrozný. Nechápu, proč ho nevymění. Také si vymýšlí a vadí mi, jak je neklidný. Nedokáže v klidu stát a hovořit. Dnes opět pronesl jeho blábol, papírový favorit. Štve mě. Mějte se moc hezky.
Anička
-
-
Pane Korec, moc se mi dnes líbil váš rozhovor s romem Horvátem, jak jste mu za každým druhým slovem říkal Vlasti,to znělo tak láskyplně asi máte rómy moc rád, oni to určitě zaregistrovali a třeba si vás pozvou do Rumburku, Vansdorfu, aby jste tam jejich jménem vysvětlil místnímu obyvatelstvu, že ve skutečnosti jsou romové velmi přátelští a milí spoluobčané.
-
Vlasto jsi borec, jen tak dál. Na hloupé kecy se víš co.
-
Teď uvádí Českou tajenku a je úžasný! Aleš Cibulka, to byla slabota. Jen tak dál Vlasto!Jste skvělý! !!!!