-
To je skutečně takový BXB? Dnes: tajenka bezmála vyluštěná, paní se jen přeřekla, nemohu uznat a minulý týden 2x kokty kokty špatně, ale potřetí UZNÁVÁM. Ten je tak důležitý! To nemůže sehnat jinou práci? Nechce ho někdo do firmy, že bychom se ho zbavili?
-
Česká tajenka velmi pěkný pořad. Bohužel moderátor ne.
-
Pan Korec dnes opět nezklamal, když oznámil soutěžícímu explozivní zprávu. Již ty jeho brepty nedokáži poslouchat a proto přicházíte
o diváka. Nejsem ostatně sama. -
-
souhlasím se vším, co jste napsala, končím též se sledováním. Pokud se objeví jiný moderátor, ráda se dívat opět začnu.
-
-
Po delší době jsem koukla a hle: Vlastík dostal větší časový prostor a padá jedna perla za druhou. Změny moderátora se nedočkáme. Jedna soutěžící vykoktala 2x tajenku s chybou, potřetí se zadařilo a Vlastík to uznal. "Dělá srandu" a tváří se jako Vladimír Čech v Milionáři. Neví někdo, čí je to příbuzný?
-
-
presne tak .....jestli je neci pribuzny nevim...
-
-
Dnes pan Korec opět perlil když oznámil výherci, že bude mít hodně peněz na ten jeho sen, domeček. Výherce vyhrál 38 748 Kč. Chtěla bych vidět domeček, který by si za to postavil. Tak leda zahradní domek, možná. Bydlet v něm s rodinou může ale těžko. Prosím o inteligentního moderátora ne o ubrebtaného. Pořad je to jinak velice pěkný.
-
Pan Korec v české tajence již dokonce lže. Dnes soutěžící řekla m jako máma a on ji řekl m tam už je. V tom okamžiku ani po vyluštění tajenky žádné m v tajence ovšem nebylo. Opravdu je to nejhorší moderátor, jaký se kdy na kterékoliv Tv stanici objevil.
-
Dnes jsem se posadila k tajence a pan Korec nezklamal. Zase chrlil jedno trapné prohlášení za druhým.
Například : nabízí se velké drama, je to hra a my se bavíme
nebo: ceny jste získali všechny, zato já má čisté svědomí
Je to opravdu trapné a ubohé a nechápu, proč se moderátor nevymění. -
ahoj vlastiku k,
jsi nejjjjjj na f.1. posilam pusinki
faninka *14* *14* *14* *14* *14* -
Po dlouhé době jsem zase sledovala tajenku a nic se nezměnilo. Pan Korec stále plácá nesmysly a brebtá a breptá. Nedá se na ten pořad koukat.
-
stále doufám, že konečně dojde ke změně moderátora. Jsem vždy otrávená z pana Korce. Je opravdu nejhorší moderátor, který se v TV kdy objevil.
Ráda soutěžím a tak tajenku sleduji, ale opravdu trpím z těch nemožných breptů.