-
jsi super zpěvák
mám tě ráda jsi fešák ale podle mě si to stejně všechno nečteš protože na to nemáš čas ale kdyby se ti naskyt tak mi můžeš odepsat:-) jsem ráda že jsi naše superstar ale je mi i trochu líto péti ale já vím že i tobě jsi totiž moc hodnej kluk a to ti závidim papa lucka 15let -
Vlastík
Tak a Vlastík nám vyhrál!!!!! Super!!!!!! Už od začátku byl nejlepší!!!! Hodně jsem mu fandila a posílala hlasy a né jen já, ale i ostatní a to se vyplatilo...Blahopřeji Vlastíku!!!!!! -
VLASTÍK TO DNESKA VYHRAJE!!!!!NEŘÍKÁM,ŽE JE BENDE ŠPATNEJ ZPĚVÁK,ALE NA VLASTÍKA PROSTĚ NEMÁ,PROTOŽE VLASTA JE NEJLEPŠÍ!!!!!UŽ OD ZAČÁTKU!!!!!
-
vlastik:-)))))
doufam ze vlastik to vyhraje pac je sympatak,ma charizma a je lepsi nez petr bende pac ten je takovej...nudnej,nezajimavej-vlastik je proste nej!!!!i kdyz,ja jsem necekala ze se dostane az do finale,pac sme takovej narod rasistu...taky nemam moc rada cikany ale vlastik je vyjimka a moc mu preju at vyhraje a hlavne at zustane sam sebou.takze lidi,posilejte mu hlasy a fandete...a nebudte rasisti(i kdyz asi vetsina z vas neni):-)... -
VLASTA JE 1
Od samého začátku fandím Vlastovi.Nezáleží mi zda je černej nebo žlutej,ale je to člověk, který něco umí a hlavně je sám sebou.Nepatří do skupiny napudrovaných frajírků jako jiní v superstar, ale cením si, že je to skromný, upřímný človíček s velkou duší a srdcem.Zpívá krásně a proto budeme držet palce a pěsti a doufat, že vyhraje!!!!!! VLASTA JE 1 -
Vlastíku seš nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!! Vyhraješ!!!!!!! Držím ti móóóóóóóóóóóc pěstičky!!!!!!! Jsi ten nééééééééééééééééééééééj!!! Jen zůstaň svůj!!!!
-
Vlastík
Vlastíku,líbil ses mi od začátku,věřím tomu,že vyhraješ!Moc ti to přeju ale zůstan svůj! -
Vlastíku jsi nejlepsi!!!
Vlastiku jses super clovek.Hlavne bud furt takovy,jaky jses,protoze takovyho te mame vsichni radi!!!;-))A urcite vyhrajes,protoze tvuj zpev je proste nadherny,a nikdo na tebe nema!!!Tak ti preji hodne stesti a uspechu do zivota,a at se ti dari! -
Vlasto, jsi skvělej člověk, držím palce!! Hlavně zůstaň svůj!
-
hlas
vlasto hlavne se drz a nepodlehej zadne panice ja vim ze ty na to mas a ty to vyhrajes protoze ti nic nestoji v ceste moc ti budu fandit a drzet ti palce!!!!!!!!!!!!! -
smshlas
vlasto moc a moc ti fandim ses opravdu super!!!!!!!!!!!jses ten nejlepsi zpevak ze vsech a muze se zlobit kdo chce ale je to pravda jses proste jednicka a ja vim ze ty na to mas!!!!!!!! jen tak dal vlasto!!!!! -
A promin pišu hodne chyb a jsem holka:
-
Vlastík
Ahojky,pro mě jsi byl už od začátku super.Strašně jsem ti fandil v předchozích kolech.Zpíváš moc pěkně a že jsi postoupil do finále ti rozhodně patří.Měj se moc pěkně a prosím vydrž to tam držím ti palečky a někdy mi odepiš.Budu moc vděčná.Je pravda že ty jsi strašně upřímný a prožíváš ty písně a já ti klidně řekne že i když nevyhraješ superstar pro mě jí budeš i nadále. Měk se opravdu krásně.a věř mi ty jsi žádný večer zpíváním nezkazil.Jsi upřímný a to na tobě cením.Já sice mám rozbitý mobil ale uvidíš že já si něco seženu a teh hlas ti v klidu pošlu.Papapapapa a musíš si věřit Míša -
Vlasta
Držíme Ti palce, zpíváš báječně! Jsem češka, která si vzala Roma. Jsme z Hradce Králové,kde je i založená hudební skupina Terne Čhave. Všichni sledujeme SuperStar a fandíme jen Tobě. -
Nazdar Vlasto, musim říct, že nejdřív nic moc , ale teď z tebe dělaj fakt výstavní kousek.Poslední 2 kola jsi vážně prokouknul. Držim palce i dál ted už můžeš být v nejhorším "jen" 3 . Tak držíma palce :-)
-
Vlastíku, drž se... zdravíme Tě z Neveklova a poctivě posíláme hlasy, pro nás jsi už vyhrál. :-)
-
Vlastík
Ahoj Vlasíku, chci ti napsat, že si vážně skvělej človíček. Na nic si nehraješ a nevlezla ti sláva do hlavy jako jiným. Moc ti fandím a posílám hlasy! Zpíváš krásně. Měj se a směj se. Moc ti držím palečky. Pa pa pa -
Jen Tobě
Jsi fakt ten nej..........lepšíííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Miluji tě -
muj vlastík to prostě vyhraje a není to žádný cikan!!!!!!!!!
-
Cikán
Je to takovej připosraženej cigoš. Doufám že ho brzy vyhodí a Míša Foret bude SuperStar!!!! Janina 32let Brno-Bohunice invalidní důchodkyně http://www.plbrno.cz/ambulance.htm