Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastík je nejlepší no i Michal Hudček ale FANDÍM JÍM OBOUM.VLASTA JE SKVĚLEJ ZPĚVÁK A PĚKNEJ NO UVIDÍME SNAD HO NEVYHODÍ K VŮLI TOMU ŽE JE ROM JAKO MARTINA BALOGOVÁ,BYLA TAKY NEJLEPŠÍ ROMOVÉ NA ZPĚV MAJÍ ONO TO MAJ V KRVI.ČUS JARKA.
  • Vlastík

Vlasta je hvězda....a ještě ktomu super hvězda....v překladu SuprStar:) ne,jako s těch debilu co tam jsou,je nejlepsi a taky pusobi narozdil od nich inteligentně:)
  • Je dobrej :D
  • Je sexy

Nejlíp se k němu hodí písnička od kapely Westlife Mandy když ji zpívá tak je hvězda všech hvězd já vím proč mu fandím
  • vlastiku super,jen tak dal:-))mas na to to vyhrat!!!
  • Vlasta

jak se opět potvrdilo má na to,aby vyhrál.Jeho vystoupení je úžasný balzám na duši,to se nedá naučit ani předstírat,je to prostě v něm.Držíme palce a přejeme hodně štěstí....A ještě prosím,pokud někdo víte,proč zmizel Vlastův web,nebo jak se na něj dostat,napište.Dík
  • Fandíme ti

Ahoj Vlasto. Je nám 50 let a moc ti fandíme oba. Ja jsem býbalej muzikant hrál jsem 10 let v zahraničí, no a musím říct, že jsi bomba. Jedinej kdo s tebou může soupeřit je Ali.Jen prosím te dávej pozor na výběr písniček.Pokud chceš můžeš to semnou zkonzultovat. Ahoj Viera a Marián
  • vlasta je skvělej... :-))
  • Vlastík spolu s hudčekem by měli být ve finále bo si myslím že minule když byli 2 holky tak by se to mělo prostřídat(gába taky není špatná ale hlasem mi připomíná Anetu a 2 Anety přece nikdo nechce) Nelepší je steně vlastík ten má našlápnutou dráhu hvězdy
  • vlastik:-)

vlasta je dobrej ale jestli bude superstar to nevim-prala bych mu to,ale...myslim ze pred nim bude gaba al dhabba a on bude druhej.ale libi se mi jeho zpev a povaha...on je super!!!!
  • Vlastík

Ať to dopadne jakkoliv, tak Superstar je už teď jasná.Je to tenhle človíček s nádherným, čistým hlasem a stejně nádhernou a čistou dušičkou, který mě odzbrojil svou skromností a přirozeností.Ano, jak řekl pan Horáček, Vlastík je prostě PAN zpěvák, a zasloužil by si titul SS nejvíce ze všech.Moc mu fandím a doufám, že je u nás objektivních a rozumných lidí více, než střelených a posedlých fanynek, které si pletou tuto soutěž se soutěží krásy.Vlastíku drž se, a hlavně zůstaň tím, čím jsi.To je poloviční výhra !!! A když ne v soutěži, tak v životě 100% !!! Jestliže nevyhraješ ty, ale jeden z těch dvou " usměvavých rádoby zpěváků", není to tvá prohra, ale prohra NAŠE !!!
  • vlasta

jo,vlasta by mel vyhrat-zaslouzil by si to.jeste je dobra gaba all dhaba a michal hudcek-tipuju ze oni budou na prvnich trech mistech. :-)
  • Je fakt dobrej a nechapu vsechny ty rasisty co chcou aby vypadl
  • Vlastíček je nej!!!!!!!!

Vlasta je nejlepší tak mu posílejte hlasy ať vyhraje určitě je idolem všech dívek ale já ho MMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUU UUUUUUUJJJJJJJJJJUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MILUJU TĚ Horváte miláčku zbožňuju tě
  • Vlasta je nej a není na prodej

Konečně se objevil normalní člobrda, kterymu sláva neleze do hlavy a nechová se jako jistí dva finalisté z této soutěže.No shrneme to do pár vět.....Vlasto, jsi prostě nejlepší ale nenech se koupit sladkejma řečma.Hlavně zůstan takvej jakej jsi ted.Tak si sladkej přirozenej a nemusíš se ztrapnovat falešně něžnyma usměvama jako někdo(Foret)...Pa a drž se Ťepulenka a Ivetka
  • vlastík je úžasnej a doufám že nevypadne jen proto že jsme národ křupanů a rasistů...Vlasta má na to se dostat až do finalé suprstár nevím jestli vyhraje prože tahle soutěž je překvapivě šokující s výsledky ale do finale se probojovat musí a ani nemusí moc bojovat protože je supr on a michal hudček jsou naprostý jedničky
  • milý Vlasto,

Je mi celkem dost let (oproti tobě), ale stačil mi jeden pohled na tebe a bylo mi jasný, že ty jen tak neodejdeš. A nejen pohled, ale hlavně poslech. Takto jsem naposledy se zahleděla a zaposlouchala do Davida kolera, teď do tebe. Moc a moc ti přeju a vždy posílám hlasy, zasloužíš si je. jen doufám, že ti to nestoupne do hlavy, zůstaň takový, jaký jsi. Chápu, že to člověka vždy změní, ale jen do určité míry. Tak kromě finále a naprostého vítězství, přeji i rovnýma nohama stále na zemi. Prostě od všeho kousek, protože patříš na výslunní, ale ne tak, abys zpakatěl. Byla by tě moc škoda. Pa, tvoje skoro 40ti letá fanynka. Kačka
  • díky

Milý Vlasto, chci ti touto cestou vzkázat, že jsi mimo jiné stačil přinést spoustu radosti, potěšení, světla i do mého života, za což ti patří velký dík. Ať bude vývoj hlasování v soutěži jakýkoliv, neztratíš se ani v ní, ani v životě. Jsi vyzrálá osobnost pěvecky i lidsky. Přeju štístko, výdrž a vše dobré. Tvoje fanynka z věkové kategorie nad čtyřicet. :)
  • jojojo

Vlastíku,opět skvělý
  • for edita

No doufejme...ale kdo by sakra odolal poslat hlas takovymu "skritkovi"=)=)...je silene roztomilej a zpiva nadherne,i kdyz....no tady se vlastne o nikom jinym nemluvi=)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit