Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastík je výborný zpěvák se zlatem v hrdle a dobrý muzikant-jeho nové CD je super! Plné rockových pecek i krásných songů, zvláště skladby Do peří nefoukej a Neumí lhát si stojí zato poslechnout. Mnoho úspěchů do dalšího roku přeje Blanka
  • protest

běžte všichni někam vlasta je 2. česká superstar to bys te ani vi nedokázali vi byste dokazali jedine tak hvězdnou pechotu ani to ne *13* *16* *5*
  • Vlastiku,jsi dobrej,ale na Petu Bendeho fakt nemas.Sorry.. *9*
  • Vlasta je perfektní zpěvák, *14*
  • vlastík

vlastíčku jsi nejlepší a nejhezčí krásně zpíváš moc jsem ti fandila jsi rozkošnej a máš krásný cédé nejvíc se mi líbí víra nevinná líbí se mi všechny písničky ahojky vlasíčku *14* *14* *1* *1* *14* *3* *3* *4* *4*
  • Bicí a dlouhé vlasy

Ahoj! Nehrál si Vlasto na bicí tak před 8 lety? Na Maturitním plese 1999-2000? Měl si dlouhý vlasy. Že je to tak?! *4*
  • Ramazzotti is the Best!!!

Vlasta je ješte na začátku.
  • Ahoj Vlastíku, děkujeme mockrát za podpisy z veletrhu z Prahy, které nám taťka dneska přinesl. Moc nás to potěšilo, máme z toho velkou radost. Škoda, že jsme Tě neviděli my. Přejeme Ti všechno nej, nej, nej v práci i v životě. *3*
  • jo jo

Vlastík je nejlepší
  • vlasta

Vlasta je prostě blbý a nevím co ještě? a vy taky???????????????????????!!!!!!!!!!!!co tady všichni jste!!!!!!!
  • Vlasta

Vlasto si normální prcek ale,máš dobrý cedla??????????????????
  • vlastik

vlastiku.jsi.prijemny a skvely superstar mas talent
  • Vlasta

Ahoj Vlasto po celou dobu soutěže jsem ti fandila,jsi skvělý člověk a moc sis to zasloužil.Přeji aby se ti dařilo a aby jsi zůstal takový jaký jsi.Loučí se tvá fanynka Martina
  • skvělý zpěvák

Skvělý zpěvák, příjemný člověk.
  • dopis

Ahoj Vlastíku.Moc ti fandím, protože nádherně zpíváš a jsi dobrý člověk.Tvoje CD je nádherné.Přeji ti velké úspěchy a štěstí v manželství.Narodila jsem se stejný den jako ty tak ještě dodatečně vše nej k 28.narozeninám.
  • narozeniny

Ahoj Vlasto vše nejlepší k narozeninám a hezky narozky oslav.
  • Vlasta

Vlasto tenhle email už neexistuje, proč ho udáváš?
  • VLASTO TY HOVADO
  • VLASTA HORVÁT

Vlasto bez urážky ale Bende byl lepší!
  • Pro fanoušky

Moc se omlouvám,v poslední době jsem neměl přístup na internet a volného času mám teď ještě míň, protože se musím věnovat svému albu a taky Markétě.Mimochodem, reality show nesleduji.Nejenom že mě na tom nic nepřitahuje, ale hlavně na sledování televize nemám čas.A tímto vás prosím, abyste mi dotazy psali na mé oficiální stránky.Také neslibuji, že tam budu každý den, ale na ně si ještě chvilku času udělám.Všem vám děkuji za vaši přízeň a mám vás rád !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit