Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všudypřítomný omar

No jistě! Co by to bylo za diskuzi bez super příspěvku Omara! Fakt boží! Už mě unavuje neustálé přesvědčování, že nejsi rasista. Psal jsi to i na Foretovi, že jo? No... jestli to napíšeš ještě jednou, začnu tomu věřit!
  • KRAVO UŽ NEPIŠ

• KRAVO SEM ČINAN

• Podiv

Noi tak to je hustý-neumíte česky nebo co .IQ tykve,že?
  • nic moc

Lidičky Vlastík byl dobrej zpěvák ale mě osobně se víc líbil Petr takže vás dost nechápu jak jste mohli fandit vlastíkovi. Děkuji že jsem zde mohla vyjádřit svůj názor
  • d

DI DO PRDELE!!!!!!!!!!
  • děkuji

Vlastikovi moc fandim už od začátku líbí se mi jeho stil zpěvu to jak zpívá vod srdce atd je skvělej doufám že mu to vyjde a držim mu palce at zpiva dal a jen pro nas ps Martinka
  • Jen tak dál, Vlastíku!

Vlastíkovi fandím již od samého začátku,moc se mi líbí jeho zpěv,projev i chování.Je hrozně sympatický a vůbec mi nevadí (jako někomu),že je Rom, nemůže za to a myslím si,že už dokázal v životě mnoho, možná dokonce více než kdokoli jiný. Určitě to kvůli svému původu neměl v životě jednoduché a proto i z tohoto důvodu jsem ráda, že vyhrál právě on. Opravdu si to zaslouží a moc mu to přeju! Doufám jen,že i nadále zůstane takový,jaký je,a že se mu bude v budoucnu dařit jak v soukromém životě s přítelkyní (doufám,že svatba bude brzy),tak po stránce hudební.Hodně štěstí!Určitě se přijdu podívat na koncert.Jen tak dál!Držím palce!
  • vlastik :-)

jasne,souhlasim ze vlastik je skvelej a ma super povahu a u nej mi vubec nevadi,ze je rom(jinak je moc rada nemam)ale vlastik je opravdu vyjimka a je fakt dobrej
  • PRO VLASTIKA

VLASTIKU JEN TAK DAL ŠEŠ NAŠE SUPERSTAR GRATULUJU FANDIM TI VTVE PEVECKE KARIEŘE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit