-
Vlasta fanoušky má!
Vlasta Horváth má svůj oficiální fanklub. Má i svoje webové stránky www.vlastahorvath.cz. Takže opravdu nemusíte mít obavy, že je to zpěvák bez fanoušků. -
-
Re: Vlasta fanoušky má!
tak jsem se pro zajímavost juknnul na ty jeho stránky a docela nerad musím přiznat, že nejsou špatné...dost měto překvapilo, tady to vypadalo, že fakt žádné fanoušky ani nemá, tak sorry:)možná se i přihlásím
-
-
Vlastík
Vlastík patří na naší hudební scéně mezi špičku. Dokazují to jeho 2 CD, na kterých jsou vesměs jeho autorské skladby a řada vystoupení a koncertů. Jeho hudba je neotřelá, plná dynamičnosti a temperamentu a posluchače nabíjí. Jeho balady navozují něhu a touhu po lásce. Má krásný podmanivý hlas.
Snad nemá tak ostré lokty jako někteří umělci, ale svoje posluchače a bezmezné fandy si našel. Jeho fanklub čítá okolo 300 registrovaných. Podívejte se na jeho stránky: vlastahorvath.cz - a uvidíte, že jsou jedny z nejlepších. Fandové zde mohou soutěžit, hlasovat do různých anket a soutěží, mají možnost si přehrát záznamy z jeho koncertů, vystoupení a rozhovorů, prohlédnout si fotografie a navzájem diskutovat. A co je důležité, u žádných jiných umělců jsem se nesetkala s tím, aby pravidelně své stránky navštěvoval, psal si s fanoušky, informoval je, co dělá, co připravuje. Jeho srdečnost fanoušky stále stmeluje a vzbuzuje zájem. -
-
Re: Vlastík
Když je tak skvělý proč ho nehrají v rádiích a nezvou do televize na natáčení hudebních programů ????????????????? Vůbec si nepamatuju,kdy jsem o něm naposled slyšela v mediích.A zpěvák bez medializace je ztracen.Je pěkné,že má věrné fanoušky,ale nových asi moc nezíská,když není vidět.Toť můj názor.A mimochodem,když měl vloni u nás koncert prodalo se pouhých 10 vstupenek a to podotýkám,že jsme krajské město a ne nějaký zapadákov s pár obyvateli. *3* -
-
Re: Re: Vlastík
A jak se to tvoje město krajské jmenuje? konec světa?
-
-
-
Vlastík je báječný
Vlastík je velmi dobrý zpěvák, jeho hlas se příjemně poslouchá. Už se těším na jeho další vystoupení. -
Vlastík je výborný zpěvák se zlatem v hrdle a dobrý muzikant-jeho nové CD je super! Plné rockových pecek i krásných songů, zvláště skladby Do peří nefoukej a Neumí lhát si stojí zato poslechnout. Mnoho úspěchů do dalšího roku přeje Blanka
-
Vlastík
Vlastu Horvátha velice obdivuji jako výborného zpěváka a zároveň autora většiny skladeb na jeho dvou CD. Velice si vážím toho, že jsem měla možnost poznat ho i osobně na mnoha koncertech a fanklubáckých srazech - je moc příjemný, milý, upřímný, chová se skromně, je prostě moc fajn. -
ZPRÁVA PRO ŠKODNOU
Ráda bych poznala "TOHO" nebo "TU", který(á) se baví tím, že kazí radost ostatním fanouškům při hodnocení fotek. A především Vlasty...Musí to být hoooodně zoufalý člověk a já ho upřímně lituji. A přála bych mu, aby se jeho život změnil a byl šťastný, protože spokojení a šťastní lidé nemají potřebu někomu ubližovat. Byť by to bylo jen nevinné snižování bodového hodnocení fotek. Ale od podobných malých "zlomyslností" to pomalu začíná...Nevím pořád odkud se ta zloba v lidech bere!!!! -
Vlasta je perfektní zpěvák, *14*
-
kraska roku 2007
vlastík je super
má skvělej hlas *14* *14* *3* -
Vlasta???????????
*1* To teda čumím , Vlastík je evidentně v kurzu , světe div se on má 2 !!!!! fanoušky !!!!! Gratuluju , to je úspěch !!!!! To se hned pozná SuperStar !!!!! Jen tak dál !!!!! A ta rozsáhlá fotogalerie je taky úchvatná !!!!! Celých 8 fotek !!!!!
Kdyby jste se náhodou vy dva fanoušci nudili , koukněte na Péťu . To je jiné kafe !!!!! *1* *1* *1* -
-
Re: Vlasta???????????
Teda tady to žije !!!!!!To všichni fanoušci vymřeli??????????????? *15* *15* *15* *15* *15* No jo asi nudou!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Vlasta???????????
Vlastovi fanoušci nevymřeli... Ale když tu Vlastu uráží nějakej ubožák, kterej ho v životě neviděl na živo, nikdy si ho neposlechl tak ani nechtěj na takovýhle příspěvky reagovat...
Laskavě Vlastu neurážejte, když ho neznáte a nic o něm nevíte!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Vlasta???????????
*1* *1* *1* Hurá!!! Někdo se probudil po půl roce jeden fanoušek *15* *15* *15* Tomu se říká úspěch *1* *1* *1* *15* *15* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Vlasta???????????
abych ti řekl pravdu, tak Vlastovi fanoušci nemaji zapotřebí se bavit s takovejma ubožákama jako seš např. ty... *1* Přeji příjemné prožití noci -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vlasta???????????
Jak vidím tak se baví *1* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Je skvělý
Když se zaposloucháte do jeho cd,tak Vlastík je nejlepší.Moc se mi líbí texty,hudba zpěv. *3*