-
Vlasto nedej se!
ahojík, o této stránce jsem nevěděla a to jsem se tady dočetla, myslím tím ty hnusné příspěvky o Vlastovi, tak jsem znechucena. Každý má právo na svůj názor, ale vždy ba se to mělo psat slušně .ti co se snižují k urážkám nepovažuju za slušnýé lidi. A té slušnosti by se mohli učit právě od Vlasty Horvátha. Měla jsem možnost ho poznat osobně a je to člověk velmi milý, dobrosrdečný no prostě SUPR. Koncerty jsou bezprostřední a mají takovou příjemně dobrosrdečnou atmosferu, toť můj názor -
Super človíček!!
Vlastík je vážně skvělej človíček,kterého bysme si měli velice vážít.A o hudbě vůbec ... prostě má krásný hlas a písničky ještě hezčí.A na koncertech to prostě žije a Vlasta ze sebe vydá úplně všechno třeba jenom proto,aby viděl v našich tvářích radost a úsměv :) *3* *3* Vlastíku jsi super!!!! Drž se!! *3* -
-
Re: Super človíček!!
Souhlasím s tebou, Vlastíkovy koncerty jsou bezvadné, už se těším, až zase na nějaký půjdu.
-
-
Káť, vůbec se nezlobím.Petr je dobrej a vítězství jsem mu přál.Když řekli moje jméno, bylo mi ho líto.Je to super zpěvák a taky super člověk.Měj se. Vlasta
-
TEn nej člověk
Vlastik je ten nejlepší český zpěvák,který ho znám.Strašně jsem mu fandila aby vyhrál Česko hledá superstar.Akorat jsem byla na malo koncertech,protože jsem z vysočiny a do Prahy se jen tak nedostanu,tak to mi docela vadi...
Ale jinak vlastik je fakt fajn člověk,mám ho ráda. *14* -
Pochvala Vlastíkovi
Zdravím,Vlastík je ten nejlepší zpěvák,strašně moc mu fandím...věřím,že toho ještě moc dokáže a Ti co o něm mluví špatně.nic neví.... *14* -
-
Re: Pochvala Vlastíkovi
..na 2 koncertech jsem byl, je to sice málo, ale musím souhlasit s mackem, že je vlasta výborný zpěvák
-
-
Vlastík
Moc jsem ti fandila a fandím,krásně zpíváš a,že tě není slyšet v rádiu,holt nemáš ostre lokty,jak ostatní,nikam se nacpeš a nepodlejzáš a v rádiu kdo hodně zpívá není ani tak o zpěvu jako o obchodu!!!!!!!!!!Že? *14* *14* *14* *14* -
Zamysli se
Aby sis to ještě jednou přečetl a pořádně se zamyslel nad tím co píšeš, abys ses pro příště naučil ovládat svý negativní emoce -
Super spěvák
Vlasta je suprovej zpěvák má pěkný hlas a když je člověk na jeho koncertech tak to stojí zato moc se už těším až zase na nějakej pujdu *1* -
vlasta
A proč Vlasto udáváš email, který vůbec neexistuje. A jestli si tady na Tebe někdo hraje tak je ubožák. -
Káťo vůbec se nezlobím.Petr je dobrej a vítězství jsem mu přál.Když řekli moje jméno, bylo mi ho líto.Je to super zpěvák a taky super člověk.Měj se. Vlasta