Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SUPER!!!

Je prostě bezvadnej! Zpívá moc dobře... konkurencí ve zpěvu je akorát Klára Zaňková. V životě nepochopím toho, komu se může líbit ten děsnej chraplák! Slyšeli jste, jak Foret zpíval Mandy? DĚSNÝ!! Ať žije Vlastík! :)
  • Vlastík

Vlastík je prostě super!
  • Na Vlastíka

nemají ti kašpárci jako Jankovič a Foret.Mimo jiné Mandy od Foreta-ještě nikdy jsem neslyšela nic tak děsného.Nechápala jsem.Ale dobře,že to dali,docela pobavil
  • Haha

..bych vedel, cim mu tu hubu zacpat.
  • Mutáček

Je to sice diskuse o Vlastovi(ten je nej.nej)ale k tomu Foretovi jak mutuje-je mi stydno,když ze sebe tlačí ten bekot nebo co to je.To se fakt nedá
  • hele hele

Lidi,no tak,chvalte tady Vlastíka a Foreta nechte foretem=)...Každej je prstě na něco jinýho,tak každýho nechte,ať si vybere svýho favorita a neodsuzujte je kvůli tomu,že si nevybrali toho,komu prostě fandíte vy..snažte se prosím...potom to bude všechno super=)A nezlobte se na mě=)
  • Zpěvák bez fanoušků !

Zpěvák,který nemá fanoušky,to může rovnou zabalit. *1* Tady to vypadá,že všichni vymřeli!!!!!!!!!!! Chudák Vlasta,ja mi ho upřímně líto. *1* *1* *15* *15* *15*
  • pro hele hele

Jo,ať si každý fandí komu chce,ale to že tady psali o Foretovi tě nemusí rozčilovat.Každý tady Vlastu chválí,já taky,pro mě je PAN super zpěvák.Nezlob se ty,ale alespoň se tu objevilo trochu něco jiného
  • Jane

Vše v pořádku,já to taky nemyslela špatně.Jinak jak lze číst v mnoha článcích,soutěž zdaleka není jen o zpěvu a tak to doufejme Vlasta příště pořádně rozbalí.Už se těším
  • hihihi

Čaute všichni, tak myslím,že se asi shodnem,že Vlastík je milej a úžasnej človíček.Pěkně zpívá.Víte jaký to musí ta jeho přítelkyně mít úžasný????Úplně jí závidím.No,jen si představte,když si udělají pěkněj večer a on jí k tomu ještě zazpívá.:)No,to musí být bomba:)Vlastíku,jen tak dál:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit