Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • machr vše nej si naša superstar. :)
  • Je to člověk?

Rozhodně ne! strašák do zelí? možná! Těžko říci. Návštěvník z negrlendu - dost možné.
  • Unknown

Horvat - šašek a negr. superstar = šaškárna
  • =o))
  • seš nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vlastiku,dokazal jsi neco co se malokomu v zivote podari..a moc ti gratuluji k tvemu zivotnimu uspechu..jsi nase ceska superstar..a zustan stale stejny jaky jsi..jsi velmi speacialni osobnost a v dnesni dobe je takovych lidi velmi malo,,drz se stale..a hlavne zpivej a zpiveeeeeeeeeeeeeeeeeej
  • Vlasťa

Je to pár dní co víme kdo vyhrál a myslím, že to nebylo žádné překvapení. Držela jsem mu pěsti už od začátku jen jsem ho viděla v prvním kole, kdy se rozhodovalo kdo postoupí. Jsem ráda, že to tak dopadlo a věřím, že se Vlastíkovi bude dařit i nadále nezapadne do prachu zapomnění. Vlasto drž se !!!!!!!!
  • Ahoj Vlastiku,fandíme ti už od začátku, moc se nám líbíš a jsme rádi, že jsi naše Superstar, moc si to zasloužíš.Doufám , že se někde setkáme.s láskou fanynky P.S. Diky za podpis
  • Gratulace

Milý Vlastíku,jsem moc ráda že jsi naše superstar. Už od top40 jsem ti fandila. Jsi moc fajn.Přeju ti hodně úspěchů, a zůstaň takový,jaký seš. p.s jsi nejlepší.Celá moje rodina ti moc fandila. Ahoj a měj se fajn,ty naše Superstar!!!
  • božský Vlastik

Vlasta je skvělej!!!!!!!ještě že to vyhrál byl 100x lepší než Bende!!!!to musíte sami uznat!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit