-
Vlastík
Vlastík je úžasnej zpěvák,dokonce i trochu hezkej,moc jsem mu fandila a poslalamu nějakou tu SMSku -
frajírek
Vlasto máme tě rádi. Seš prostě nejlepší frajer a seš i docela hezkej. -
SOUHLAAAAAAAAS!!!!!!!!!VLASTIK JE SUPEEEEEEERRRR(STAR)
-
Vlastík
Vlastík je naše SuperStar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
vlastik je nej!!!!a cesi zas jednou dokazali ze nejsou takovy rasisti jak se nekdy zda,a to je dobre!!!!!!peta byl taky dobrej ale...na vlastika nemel.ja jsem cekala ze ten vysledek bude tesnejsi...vlastik ale vyhral na cely care,se 73procentama...ON JE PROSTE NEJLEPSIIIIIII!!!!!!!!
-
Je božííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííí
-
VLASTA JE KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
jsi super zpěvák
mám tě ráda jsi fešák ale podle mě si to stejně všechno nečteš protože na to nemáš čas ale kdyby se ti naskyt tak mi můžeš odepsat:-) jsem ráda že jsi naše superstar ale je mi i trochu líto péti ale já vím že i tobě jsi totiž moc hodnej kluk a to ti závidim papa lucka 15let -
Vlastík
Tak a Vlastík nám vyhrál!!!!! Super!!!!!! Už od začátku byl nejlepší!!!! Hodně jsem mu fandila a posílala hlasy a né jen já, ale i ostatní a to se vyplatilo...Blahopřeji Vlastíku!!!!!! -
VLASTÍK TO DNESKA VYHRAJE!!!!!NEŘÍKÁM,ŽE JE BENDE ŠPATNEJ ZPĚVÁK,ALE NA VLASTÍKA PROSTĚ NEMÁ,PROTOŽE VLASTA JE NEJLEPŠÍ!!!!!UŽ OD ZAČÁTKU!!!!!