-
Vlasta???????????
*1* To teda čumím , Vlastík je evidentně v kurzu , světe div se on má 2 !!!!! fanoušky !!!!! Gratuluju , to je úspěch !!!!! To se hned pozná SuperStar !!!!! Jen tak dál !!!!! A ta rozsáhlá fotogalerie je taky úchvatná !!!!! Celých 8 fotek !!!!!
Kdyby jste se náhodou vy dva fanoušci nudili , koukněte na Péťu . To je jiné kafe !!!!! *1* *1* *1* -
-
Re: Vlasta???????????
Teda tady to žije !!!!!!To všichni fanoušci vymřeli??????????????? *15* *15* *15* *15* *15* No jo asi nudou!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Vlasta???????????
Vlastovi fanoušci nevymřeli... Ale když tu Vlastu uráží nějakej ubožák, kterej ho v životě neviděl na živo, nikdy si ho neposlechl tak ani nechtěj na takovýhle příspěvky reagovat...
Laskavě Vlastu neurážejte, když ho neznáte a nic o něm nevíte!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Vlasta???????????
*1* *1* *1* Hurá!!! Někdo se probudil po půl roce jeden fanoušek *15* *15* *15* Tomu se říká úspěch *1* *1* *1* *15* *15* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Vlasta???????????
abych ti řekl pravdu, tak Vlastovi fanoušci nemaji zapotřebí se bavit s takovejma ubožákama jako seš např. ty... *1* Přeji příjemné prožití noci -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vlasta???????????
Jak vidím tak se baví *1* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
kraska roku 2007
vlastík je super
má skvělej hlas *14* *14* *3* -
Je skvělý
Když se zaposloucháte do jeho cd,tak Vlastík je nejlepší.Moc se mi líbí texty,hudba zpěv. *3* -
Jsi SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. *1* *5* *14* *14* *3* *4*
-
nenavidim ho!
ja teda nevim jestli ste hlusi ale on ma tak strasne neprijemny hlas az je to za usi tahajici.ma nudny a trapny pisnicky.na slavikovi nebyl ani nominovany tak co je to za superstar? *9* *16* -
-
Re: nenavidim ho!
Myslíte si, že jen nominovaní mají právo se nazývat zpěváky? David Spilka taky nebyl nominován a zpívá moc hezky. Zato "Oceněný" Zbyněček Drdů vypadá a zpívá jak plyšový králík.
-
-
nenavidim ho!
ja teda nevim jestli ste hlusi ale on ma tak strasne neprijemny hlas az je to za usi tahajici.ma nudny a trapny pisnicky.na slavikovi nebyl ani nominovany tak co je to za superstar? *9* *16* -
-
Re: nenavidim ho!
a ty snad jo?tak co! *4* *4* *4*
-
-
nenavidim ho!
Vlastík je výborný zpěvák se zlatem v hrdle a dobrý muzikant-jeho nové CD je super! Plné rockových pecek i krásných songů, zvláště skladby Do peří nefoukej a Neumí lhát si stojí zato poslechnout. Mnoho úspěchů do dalšího roku přeje Blanka
-
protest
běžte všichni někam vlasta je 2. česká superstar to bys te ani vi nedokázali vi byste dokazali jedine tak hvězdnou pechotu ani to ne *13* *16* *5* -
Vlastiku,jsi dobrej,ale na Petu Bendeho fakt nemas.Sorry.. *9*