Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skvělý zpěvák

Skvělý zpěvák, příjemný člověk.
  • dopis

Ahoj Vlastíku.Moc ti fandím, protože nádherně zpíváš a jsi dobrý člověk.Tvoje CD je nádherné.Přeji ti velké úspěchy a štěstí v manželství.Narodila jsem se stejný den jako ty tak ještě dodatečně vše nej k 28.narozeninám.
  • narozeniny

Ahoj Vlasto vše nejlepší k narozeninám a hezky narozky oslav.
  • Vlasta

Vlasto tenhle email už neexistuje, proč ho udáváš?
  • VLASTO TY HOVADO
  • VLASTA HORVÁT

Vlasto bez urážky ale Bende byl lepší!
  • Pro fanoušky

Moc se omlouvám,v poslední době jsem neměl přístup na internet a volného času mám teď ještě míň, protože se musím věnovat svému albu a taky Markétě.Mimochodem, reality show nesleduji.Nejenom že mě na tom nic nepřitahuje, ale hlavně na sledování televize nemám čas.A tímto vás prosím, abyste mi dotazy psali na mé oficiální stránky.Také neslibuji, že tam budu každý den, ale na ně si ještě chvilku času udělám.Všem vám děkuji za vaši přízeň a mám vás rád !
  • Pro VŠECHNY

Ahojky. Netyka se to jenom Vlastika kdo ma problemy se stresem muze mi psat na adresu Antistres.pomoc@seznam.cz a ja mu moc rada poradim... V zadnym pripade si nemyslim ze by Vlastik mel naky problemy..diky
  • Autogramiáda

Na stránkách www.vlastimil-horvath.cz máš číslo na agenturu plus email.
  • autogramiáda

Ahoj Vlastiku, snažila jsem se na internetu najít kontakt na tvého managera,neúspěšně.Máme zájem o Tvé vystoupení a autogramiádu 21.10. tímto tě prosím zavolej mi na tel:737-249099 nebo napiš: saginaa@seznam.cz děkuji a přeji hezký den

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší