-
:-)
Hele jaký je to jeho číslo co povídal?Je tak sladkej. *14* *14* *14* *14* -
dw
Já bych se z toho asi posral* je tak krásnej ale i kuba prachař prostě jsou dokonalý -
Jeho číslo
Jeho číslo co říkal na týtý opravdu není?Já jsem tam volala a někdo mi to vitíp a volal zpátky,ale bála jsem se a tak jsem to položila.Myslíte,že to byl on? *14* *7* *1* M -
-
Re: Jeho číslo
nn -
tak to zkus znova ale je to kusanec co.......... -
no jasně CVRK !!!!!!!!!!!!!! kolik ti , už se prober !!!!!!!! *13* -
HELP..!!!
Ahoooj prosím napíšeš mi to číslo.. jenom bych to chtela skusit plsky.. *9* -
To číslo neexistuje.. -
Vojta Dyk
Vojta Dyk je gay nebo ne? *9* doufám že ne.. -
-
Re: Vojta Dyk
proč by měl byt gay?? vogo a dyž sa cucá ve filmu s nejakú cérkú to neznamená že ju milujue VOGO!
je to herec, chtěl udělat srandu v kapale toš to zahrál VOGO....
asi ne dyž chodí s tatianú VOGO -
Mno to opravdu neni *1* -
ne není *14* -
-
Re: Re: Vojta Dyk
já jsem na to číslo taky volala =D a řikalo mi to že číslo neexistuje =D
-
-
-
-
Ahoj
*14* NIKDO, NEŽERE VOJTU VÍČE NEŽ JÁ. Ahojky jak s máte...Já znám všechny písně ....NIGHTWORK... *3* *1* *1*ON JE NA POVRCH , ALE UVNITŘ *16* *5* A PROTO JE TAK *14* ALE NEVÍM, JESTLI BY SE SE MNOU BAVIL, KDYŽ MI JE TŘINÁCT.... *7* -
-
Re: Ahoj
Hele jako nemysli si že o něm víš nejvíc tky ho mlj a jako vím o něm hodně *3* *15* -
Moje kamarádka ho dobře zná a sežene mi VIP lístky na každej jeho koncert. A v rámci VIP se s ním osobně uvidím a kamarádka si s ním normálně povídala. *1* *1* *14* *14* *15* *4* -
-
Re: Re: Ahoj
ty se mááš !! *1* *1* -
Re: Re: Ahoj
no a co,vojtik je muj nevlastni bratranec takze s nim i casem zajdu na obed...ale jinak je to fajn klucina...mam ho rada...a to jak se tady vsichni vytahujete uz neni normalni k doktorovi s vama! >:P *5* *13* *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
xDDDDD ttj xDDDD věčí blbost sem asik nečetla xDDD
ale snaha byla ;DD -
hele dyž je tvuj nevlastní bratránek tak sem napiš odkud pocází.... -
I s Tebou AMEN *1* *9* -
to ti tak sežeru to můžu říct taky že je můj bratranec !! -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Haha, přesně. To ti nikdo nežere -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
mno jako "Vojta je můj bratranec,je skvělej,jóó,prostě na něj nikdo nemá,když má čas,zajdeme na oběd,vycházím s ním vcelku fajně!!"
toto mohu rict taky omg kdo ti na to skoci?? jo je to muj bratranec to ti nikdo nezere a co kdyz je to bratranec muj??omg
dej dukazy pak budeme vseci verit jzs *16*
-
-
-
-
-
-
Číslo
Nivíte někdo jak říkal to čislo na mobil? *3* -
-
Re: Číslo
724558996 -
hele studuje Vojta eště DAMU?? -
to čislo je fejk -
-
Re: Re: Číslo
Škoda že to je fake ,mohla být sranda :D jinak zpívá moc hezky *14* -
Re: Re: Číslo
Jakej zase fejk?? *3*
-
-
-
foto... podpis...
a já s nim mam fotku heč.... a mam i jeho podpis... dokonce dva... a vim kde vyrustal... *1* *1* *1* je slaďoušek... *14* *14* *14* -
-
Re: foto... podpis...
nevytahuj se ty kravo!....jak uz sem rikala ja tak je to muj nevlastni bratranek tak zalez ostudo! >:P -
-
Jestli je Vojta tvůj bratranec tak má matka je Celine Dion
-
Re: Re: foto... podpis...
jestli je Vojta TVUJ nevl. bratranec, tak Madona je moja nevlastní matka ;) -
-
Re: Re: Re: foto... podpis...
Sežerte se tu s těma bratrancema :D Něčí bratranec to rozhodně je ;)
-
-
Re: Re: foto... podpis...
tak když je to tvůj nevl.bratranec tak nám všem ukaž fotky kde si ty a on to musíš mít spoustu fotek no nestid se žádní nemáš lžeš není to tvůj bratranec to může říct každý tak můj je zase Jakub Prachař no aspon nekecám jako ty!!!
-
-
Re: foto... podpis...
já taky! *14*
-
-
ahoj
on je cool a neni co dodat....I ♥ Vojtíšek Dyk ♥♥♥ *14* *4* *14* -
Ahoj
Ahoj,
jsi úžasnej herec, parádní výkon v Ženách v pokušení..Je možný tě někde potkat osobně?:) -
-
kdyz ho tak milujes tak aspon rekni jakej byl v "Dokonalím Světě" né? sice "chcíp" njn ae to se stava....ale je cool mno a ta profilovka tady na Osobnostech je tky moooc cool *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* pa
-
-
V.D.
Vojtííí, jsi sladkej *14* chtěla bych Tě ochutnat *15* -
Gay
Vojto, doufám, že seš vážně gay :P
Jak ses líbal s Kubou, to bylo naprosto sladký, doufám, že něco podobnýho ještě uvidíme ;)
(i když si tohle asi ani nepřečteš :D) -
-
Re: Gay
vúbec nevíš... je to heres tak to zahrál... a chodí s tatianú.... vubec nevíš.... -
Re: Gay
s jakym kubou? *7* -
-
Re: Re: Gay
Prachařem
-
-