-
vojtu znám
Všichni tady píšete nějaký blbosti o vojtovi, ale vůbec není takový jaký je na koncertech nebo v seriálech a filmech.Je fakt upa jiný!!!!Nejdřív jsem do něj byla zabouchnutá *14* ,ale až jsem ho poznala osobně zjistila jsem ,že není ideální chlap jako byl v mých snech.Nevím jestli to je*9*nebo*4*!!!! -
-
Re: vojtu znám
jezisi ahoj prosim te posli mi nejaky kontakt na neho je mi uplne jedno jaky kontykt pls moc te o to prosim =)) *15* -
no tak ty to v tý kedlubně máš řádně vymletý, to si přečti za pár let, až dostaneš rozum :-) -
Víš....nechci ti brát iluze ale on žádný chlap není ideální a zvlášť ten jak říkáš v tvojich snech asi zůstane pouze jen takové snové přání. Nevím čemu říkáš poznala, ale pokuď mluvíš o tom, že jsi s ním na koncertě prohodila pár vět, tak bych mu zase tolik nekřivdila.Pokuď jsi mu vyznala lásku a on tě odmítl, tak za to bych se na něj nezlobila už vůbec *3* Každej si může vybrat *3* S Vojtou jsem se bavila a byl moc milej a ochotnej při focení. -
-
Re: Re: vojtu znám
Vojtu znam tančím s nim v divadle A hrajem v par muzikalech spolu...a je s nim neuveritelna sranda je hodne energetickej a uprimnej ...nevim jak sis ho predstavovala ve snech..ale on by byl chlap opravdu idelani a nejaky veci ze je na koncertech jinej mi neprijde byla sem na hodne koncertech je pred nima docela dost nervozni a dela pro koncerty vsechno chova se tam stejne ne tolik odvazane jako v soukromi ale... *5* *5* -
-
Závidim :) Musí bejt super kámoš *4*
-
Re: Re: Re: vojtu znám
...jasně... -
jo jo, energetickej :D :D :D a kdyby jsi aspon o něm něco věděla, tak víš, že vojta je v soukromí trochu plachej a stydlivej _) jou jou děvče, to ti tady nikdo nežere. Jen se tu všichni předbíháte kdo je lepší a takový kraviny ;) -
se mas teda *8* *8* *3* -
energetickej je Red Bull....
-
-
Re: Re: vojtu znám
No víš, jinak se člověk chová k lidem na veřejnosti než v soukromí.
-
-
-
vojta dyk
jááá upa miluju vojtu dyka!!!!!!!!!!nemate nekdo na nej kontakt???jestli jo tak mi ho prosíííím poslete na klarkahaman@seznam.cz
¨díky a ahoj....... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: vojta dyk
ježiš marja... už podle toho jaký k tomu máš přístup tak si myslim že ti ten kontakt nikdo nepošle x¨PP
-
-
Stopařův průvodce galaxií
Jenom tadydlencto: Já jsem se nepřihlásila do jeho fanklubu kvůli kapele nebo songům...! Ale kvůli tomu že perfektně namluvil céda Stopařův průvodce galaxií!!! Si to poslechněte! FAkt nejlepšavější příběh co jsem slyšela (Bacha! Ne četla ale slyšela!) a upe nej jsou ti filozofové ty umim nazpaměť jak si je furt pouštim a ještě zafod bíblbrox! Luxusní!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
ccxc
Nazdar Vojtěch je gay at se vám to líbí nebo ne mužete se aji přesvědčit na vlastní oči na tomto odkaze http://videoklip.osobnosti.cz/jan-m axian--sok-prachar-se-libal-s-kluke m -
-
Re: ccxc
jestli myslíš jak se líbal s prachařem v tom klipu tak to bylo kůli tomu klipu a ne protože by byl gay -
Re: ccxc
Né Vojta neni gay, je to složitý na vysvětlování, ale zkráceně, ale jeden můj příbuznej má přítelkyni a ta je kámoška s Vojtovou přítelkyní, což znamená že Vojta asi nebude gay když vím že má přítelkyni... -
Ahooj
Vojta neni gay nechapete srandu nebo co a kdyby neco je to fakt super herec takze v klidu jo -
-
Re: Ahooj
ja jsem chapajici. v legraci. takže mě chapejte vy tady heč lina25 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Ahooj
Nechápou.
-
-
-
Nechápu
Většinu z vás holek nechápu,všechny mluvíte jak je boží jak je určitě váš typ když ho znáte jen z filmu či něčeho jiného.Připadá mi najivní říkat je muj typ je boží sladkej apod. je sice hezkej ale nikdo nemuže tvrdit že je jeho typ já mu přeji v še nejlepší je mladej uspěšnej mladej kluk určittě až se usadí bude mít ještě lepší život *3* -
-
Re: Nechápu
nesuď, a nauč se použíat interpunkci -
-
Re: Re: Nechápu
Ty taky. Mezi mnohonásobným přísudkem se totiž píš čárka NEBO a, nikoli obojí :D
-
-
-
24 let
*14* Vše nej k narozeninám. *14* *14* *14* *14* *14* -
-----
Všechno nej k narozkám! *3* *1* Fandím! *4* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k 24-tinám. -
vojta-dyk.info
co se stalo s těmi stránkami? už 2 dny se na ně nemůžu dostat *7* *9* -
...