Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Homosexuál

Ahoj je Vojta homosexuál ???? *9*
    • Re: Homosexuál

No jestli není gay je to fakt škoda.Bylo by krásné kdyby byl a ještě k tomu chtěl zrovna mně *3*
  • je sladkej

Studuju na AMU A VOJTU ZNÁM!JE TO SUPER KLUK!A VŮBEC NENÍ NAMYŠLENEJ!!!tO TEDA FAKT NENÍ!JINAK JE MOC PĚKNEJ!DŘÍV JSEM DO NĚHO TAKY BYLA BLÁZEN ,ALE TEĎ UŽ JSEM POCHOPILA ŽE HO NEDOSTANU!A POCHYBUJU ŽE JEDNA Z VÁS ANO!
    • polana

Re: je sladkej

My ti to věříme, ale není třeba používat Caps Lock.
    • Re: je sladkej

Brej, prosím někoho o odpověď. Zdá se mi, jakoby ve filmu Kvaska hlavního hrdinu nazpíval právě Vojtěch. Tuším, že se o tom i jednu dobu mluvilo. Ale jistá si tím nejsem. Je to tedy tak?
      • Re: Re: je sladkej

ne nenazpíval ho on ale někdo jinej škorpík nebo tak nějak
  • :)K

apela skvělá, úžasní šoumeni...fákt:) Vojta taky skvělej, úžasně zpívá...ale zapůsobil pak jako typická nafrněná hvězdička...trošku zklamání..
  • Ou yEaH

23.5 jsem viděla vojtu dyka u nás na slavnostech ve stary boleslavi..takže jsem fotila natacela atd :D bylo to nejvíc láčový :) Hrál tam se skupinou nightwork ;-) *14*
    • Re: Ou yEaH

jj, já tam taky byla a bylo to bestový, nejlepší bylo jak tam vojta nakonci řikal to: já sem holčička,já sem salátek, já sem termoska....
      vojta je prostě božíííííí *14*
  • Lasenkuju TĚ!!!

vojtíííšku...strašně ráda bych tě poznala...seš upa muuuj typ *14*
    upa tě obdivuju *14* ....
  • m1ajka

Vojta

Vojta je opravdu skvělý herec i zpěvák. A co se týče vzhledu je to přesně můj typ ráda bych ho někdy viděla hrát naživo škoda, že nemám možnost se dostat do Prahy. Nevíte náhodou jestli nebudou hrát někde poblíž Brna????
    • lejli

Re: Vojta

ahoj, kluci budou hrát přímo v Brně, 17. června v Metro Music Clubu! Určitě se na něj přijď podívat ;)
  • vojtááááá

VOJTA JE MOCINKY BOŽÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MOC SE MI LÍBÍ A MYSLÍM ŽE VY VŠECHNY STEJNĚ JAKO JÁ BY JSTE SE MĚLI SMÍŘIT S TÍM ŽE HO NEDOSTANETE!A KDYBY JO TO BY JSTE MUSELI MÍT FAKT VELIKÉ ŠTĚSTÍ!!!!!!VOJTÍK JE FAKT MOC PĚKNEJ!!!ALE CHODIT S NÍM NECHCI!!!!
  • dajanka

K SVÁTKU

přeju vsechno nej nej nej nej k svátku!!! *14*
  • vojta

Sorry spletla jsem se to my říkal h.t..jinak vojta je super cool
    • lina25

Re: vojta

Kdo?
      • Re: Re: vojta

honza týža
  • aduš

Je mocinky pěknej!!!!!!Když jsem ho viděla poprvé na živo mále jsem se zbláznila je fakt mocinky boží!!! *14* *14* *14* Ale je škoda že s námi chodit nechce !!!:(Už jsem se s ním potkala asi 10krát a taky jsem se ho ptala jestli někoho má!5íkal že jo!!! *9* A potom ještě řekl že nechce chodit s žádnou poblázněnou faninkou!!!Tak se chovejte normálně a možná máte šanci!!!!
    • lejli

Re: aduš

tak jak lehce znám Vojtu, tak tohle by určitě neřek... *7*
      • lina25

Re: Re: aduš

Já si taky myslím, že by to určitě neřekl. Ten si svých fanoušků váží. A proč ses ho na to vlastně ptala? Je to docela osobní nemyslíš? *7*
        • lejli

Re: Re: Re: aduš

Hlavně Vojta není člověk, který by na potkání mluvil o svém soukromí. Maximálně se omluví a řekne, že to je jeho soukromá věc a že do toho nikomu nic není. Vm z vlastní zkušenosti *1* *3*
          • lina25

Re: Re: Re: Re: aduš

Jo, taky jsem s ním párkrát mluvila, a nevypadá na to, že by své soukromí troubil do světa. Takže, reakci co ty píšeš, bych od něj asi taky čekala *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: aduš

Ehm *7* "mocinky pěknej, mocinky boží" *7* panebooože.. Seš teda odvážná se ho takhle narovinu zeptat, když tě vůbec nezná. A jak myslíš "nechce S NÁMA chodit". Jakože bude mát 5 bab najednou? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit