-
Přejme mu štěstí
Lidi, proč se tu dohadujete zda má holku nebo ne? Není to jedno? Já osobně mu přeji štěstí,nějakou fajn žábu, která ho bude mít ráda, on já a prostě si celkově spolu padnou do noty. Jinak na koncert skupiny mě vytáhla kámoška, aniž bych předtím věděla, kdo tam hraje, a fakt respect. Vojta má neskutečně pěknej a čistej hlas, a vysokej rozsah. -
je můůj
Vojtík je můůůj je krásnej......úúúplně ho zbožňuju, milujuho je úpe super skvělej... *14* *14* *14* PS:miluju jak zpívá -
je můj
Vojta je můj!!!!!Fakt studuji DAMU a chodím s ním!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: je můj
n to ti fakt věřim!!!! *1* *1* -
Re: je můj
To víš, že jo.. :)
Tuto vykládej ptáčkům na střeše a né nám tady :)
Sorry holka, ale takovýhle pipky nesnášim ... *5* -
-
Re: Re: je můj
.. a ještě tu o Karkulce, prosííím *9*
-
-
-
vvvv
DÍVALA JSEM SE NA SUPER.CZ A VYDĚLA JSEM TAM ŽE TA JEHO PŘÍTELKYNĚ HROZNĚ ŽÁRLÍ NA JEHO FANYNKY A ŽE MU DĚLÁ SCÉNY. NEVÍM JAK S NÍ MŮŽE VYDRŽET???? *7*
JINAK VOJTÍKKK JE SUUUUPPPEEERRRR!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: vvvv
hele taky je to bulvár takže nemůžeš všemu věřit....
-
-
fanweb
vojta-dyk.info už zase nejde? nebo je to jen můj problém? *7* -
-
Re: fanweb
ahoj, opět mám problémy s hostingem /teda spíš asi s doménou/, ale pracuju na tom, aby to co nejdřív šlo *3* -
-
Re: Re: fanweb
díky, bylo by strašná škoda, kdyby ten web zanikl, je perfektní, obdivuju tě, že to všechno stíháš *3* -
-
Re: Re: Re: fanweb
Majo, díky moc za chválu! Vážím si toho. Jinak web už zase šlape tak, jak má :)
-
-
-
-
Vojta je super
Vojta je strašně milej klučina...A je jedno jestli je zadanej,stejně ho žádná z nás nedostane tak co se tu rozčilujetehlavně ať je happy a ať kluci zahrají v Brně..jinak Kometa 4ever:-D *13* -
Vojtěch....
Když jsem ho viděla poprvé ve filmu ani jsem netušila, že vůbec existuje. Když ho viděla moje mamka, řekla, že by mu za ty dredy ukopla hlavu. Když by ho viděla takhle, asi by s tím kopáním počkala. *5*
Mě osobně se líbil. A když jsem viděla klip globální oteplování tak jsem se zvedla a začala hledat,kdože to vlastně je.... Tak jsem se přihlásila.
Teď tedy jenom doufám, že až se po prázdninách nastěhuju do Prahy uvidim ho na živo v divadle. O to bych opravdu stála. -
to je zajímavý
vy tady řešíte, jestli vojta má holku nebo ne a mezi tím bulvár řeší, jestli je s jakubem prachařem gay nebo ne... se jukněte na stránky www.super.cz a dejte si do vyhledávače vojty jméno... -
-
Re: to je zajímavý
Pane na nebi,koukám,že lidí co čtou bulvár stále přibývá..a co hůř...věří tomu...! I kdyby byl gay,tak je to jeho věc! Proberte se!!!
-
-
Nedivim se
Hey jkao nedivte se že má holku... dyt je fakt mooc pěknej.. ae upa nejwíc mu to slušela na ČT1 v Dáblova lest... To byl uplně k sežrání *14* *14* *14* -
néé
néééééééééééé!!!!!!!!!! !! On nemůže mít holku..............mááááá býtttttt můůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjj....nem yslete si že sem sobecká ale já ho miluju.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *9* -
-
Re: néé
Ve 14 to možná skončí ... *7* -
Re: néé
*9* Ty se tak prober.... *9*
-