-
naty
protože je mi 12 můžu na něj zapomenout ach jo *14* *9* -
-
Re: naty
To tě přejde.... -
-
taky hrál v:
taky hraje v ,,Dokonalym světě,,!!! =o) *3* -
-
Re: taky hrál v:
jo já vim kvůli tomu se na to dívám!!!!!!já jsem ho už viděla na živo *14*
-
-
-
-
Vojtíšek
Ahoj Vojtí, už nejsem náctiletá, ale tvůj zpěv i zjev je supeeeeeeeeer přeji mnoho úspěchů a další skvělé songy pa jája *3* -
blahopřání
Všechno nejlepší k narozeninám! *1* -
přání
Milý Vojtěchu
Přání k Tvým narozeninám všechno nej!!!
Ať se Ti stále daří! *4* *4* -
Nevíte někdo, jestli nebude hrát někde na Písecku buď s kapelou TOP dream company nebo sám s klavírem? Nebo prostě někde poblíž Písecka. Nemám se jak dostat domu z Prahy nebo tak... -
-
Re: TOP
ahoj tos to nejak prošvihla byl v písku an slavnostech na hlavnim namesti *3* -
Adresa neobsahuje tu mezeru ve slově vystoupeni *3* -
-
Re: Re: TOP
máš bestovní blog :) kolik ti je? :) -
-
Re: Re: Re: TOP
Díky ;-) Hele, věk se přece jentak neřiká ;-D
-
-
-
Ahoj, můžeš se podívat sem - http://vojtechdyk.blog.cz/1002/vyst oupeni
Je to seznam Vojtových vystoupení. Nevím ale, jestli kompletní...
-
-
nevím
Zdravííííííííím... nej písen od tebe je: GAY! *1* *1* -
bože
Holky, kolik vám je? Slintáte tu nad klukem, který má jiný starosti... jo fanynky jsou milý, ale nic víc z vás nebude. Vyrostete z toho a časem pochopíte, že milovat někoho znamená něco mnohem jinýho :) protože abyste někoho mohli milovat musíte ho znát, ale což platonickýma láskama si projdeme všichni, takže ať si najdete tu pravou <3 -
-
Re: bože
toje všech nazorrrrrrr že Vojtu Dyka zbožnuje me jsme faninky jeho neslintame.---------Natalo.toje naše věc. tady jeho fanclubu osobnosti.cz♥☺$↓♫$$♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Neuvěřitelná novinka
Kdo by měl zájem dozvědět se neuvěřitelný fakt o Vojtovi související s jeho osobním životem, nechť neprodleně navštíví vojtechdyk.blog.cz , kde se novinka s podrobnostmi objeví do 24 hodin! *3* -
:-)
Je to super herec i zpěvák prostě nevím co říct. O Vánocích jsem byla v Praze na divadle "Sněhová královna" a on tam hrál jednu z hlavních rolí. Doporučuji abyjste se na divadlo mrkli, je to strašná sranda
:-D *1* -
-
Re: :-)
To s tebou souhlasím!! Já jsem tam také byla a on je prostě jedinečný!! *3*
-
-
:-)´))
Podle mě Vojta není gay..:-))) *4* On je strašně pěknej..:-) tak by to byla škoda *9* ... asi pojedu do Prahy,do parku Letná... tam prej ---]balí[--- holky..:-) xD