Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k 24-tinám.
  • vojta-dyk.info

co se stalo s těmi stránkami? už 2 dny se na ně nemůžu dostat *7* *9*
  • alicka.koflackova

...

vojta je uplně božííí *14*
    nejvíc mu to sluší v ďáblovi lsti *15*
  • Homosexuál

Ahoj je Vojta homosexuál ???? *9*
  • Re: Re: je sladkej

ne nenazpíval ho on ale někdo jinej škorpík nebo tak nějak
  • Re: Ou yEaH

jj, já tam taky byla a bylo to bestový, nejlepší bylo jak tam vojta nakonci řikal to: já sem holčička,já sem salátek, já sem termoska....
    vojta je prostě božíííííí *14*
  • Re: je sladkej

Brej, prosím někoho o odpověď. Zdá se mi, jakoby ve filmu Kvaska hlavního hrdinu nazpíval právě Vojtěch. Tuším, že se o tom i jednu dobu mluvilo. Ale jistá si tím nejsem. Je to tedy tak?
  • je sladkej

Studuju na AMU A VOJTU ZNÁM!JE TO SUPER KLUK!A VŮBEC NENÍ NAMYŠLENEJ!!!tO TEDA FAKT NENÍ!JINAK JE MOC PĚKNEJ!DŘÍV JSEM DO NĚHO TAKY BYLA BLÁZEN ,ALE TEĎ UŽ JSEM POCHOPILA ŽE HO NEDOSTANU!A POCHYBUJU ŽE JEDNA Z VÁS ANO!
  • :)K

apela skvělá, úžasní šoumeni...fákt:) Vojta taky skvělej, úžasně zpívá...ale zapůsobil pak jako typická nafrněná hvězdička...trošku zklamání..
  • lejli

Re: Vojta

ahoj, kluci budou hrát přímo v Brně, 17. června v Metro Music Clubu! Určitě se na něj přijď podívat ;)
  • Ou yEaH

23.5 jsem viděla vojtu dyka u nás na slavnostech ve stary boleslavi..takže jsem fotila natacela atd :D bylo to nejvíc láčový :) Hrál tam se skupinou nightwork ;-) *14*
  • Lasenkuju TĚ!!!

vojtíííšku...strašně ráda bych tě poznala...seš upa muuuj typ *14*
    upa tě obdivuju *14* ....
  • Re: Re: Re: vojtovi

hledej hledej.....kdo hledá najde.. *1*
  • m1ajka

Vojta

Vojta je opravdu skvělý herec i zpěvák. A co se týče vzhledu je to přesně můj typ ráda bych ho někdy viděla hrát naživo škoda, že nemám možnost se dostat do Prahy. Nevíte náhodou jestli nebudou hrát někde poblíž Brna????
  • vojtááááá

VOJTA JE MOCINKY BOŽÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MOC SE MI LÍBÍ A MYSLÍM ŽE VY VŠECHNY STEJNĚ JAKO JÁ BY JSTE SE MĚLI SMÍŘIT S TÍM ŽE HO NEDOSTANETE!A KDYBY JO TO BY JSTE MUSELI MÍT FAKT VELIKÉ ŠTĚSTÍ!!!!!!VOJTÍK JE FAKT MOC PĚKNEJ!!!ALE CHODIT S NÍM NECHCI!!!!
  • Re: néé

Ve 14 to možná skončí ... *7*
  • Re: Re: je můj

.. a ještě tu o Karkulce, prosííím *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: aduš

Ehm *7* "mocinky pěknej, mocinky boží" *7* panebooože.. Seš teda odvážná se ho takhle narovinu zeptat, když tě vůbec nezná. A jak myslíš "nechce S NÁMA chodit". Jakože bude mát 5 bab najednou? *1*
  • Re: Re: vojta

honza týža
  • dajanka

K SVÁTKU

přeju vsechno nej nej nej nej k svátku!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit