-
Re: néé
*9* Ty se tak prober.... *9* -
Re: to je zajímavý
Pane na nebi,koukám,že lidí co čtou bulvár stále přibývá..a co hůř...věří tomu...! I kdyby byl gay,tak je to jeho věc! Proberte se!!! -
Vojta je super
Vojta je strašně milej klučina...A je jedno jestli je zadanej,stejně ho žádná z nás nedostane tak co se tu rozčilujetehlavně ať je happy a ať kluci zahrají v Brně..jinak Kometa 4ever:-D *13* -
Vojtěch....
Když jsem ho viděla poprvé ve filmu ani jsem netušila, že vůbec existuje. Když ho viděla moje mamka, řekla, že by mu za ty dredy ukopla hlavu. Když by ho viděla takhle, asi by s tím kopáním počkala. *5*
Mě osobně se líbil. A když jsem viděla klip globální oteplování tak jsem se zvedla a začala hledat,kdože to vlastně je.... Tak jsem se přihlásila.
Teď tedy jenom doufám, že až se po prázdninách nastěhuju do Prahy uvidim ho na živo v divadle. O to bych opravdu stála. -
Markéta- blbost!!
No tak musím vás zklamat. Studuji s Vojtou DAMU a on chodí s úplně jinou holkou- je ji 24 let a není to herečka, ale studuje divadelní obor. Je to moje dobrá kámoška a už spolu i bydlí. Jenom Vojta nechce, aby ji obtěžovali fanynky- už se tak jednou stalo. Má právo na soukromí ne? *9* *1* -
Re: NE!
Markéta *1* *1* *1* -
to je zajímavý
vy tady řešíte, jestli vojta má holku nebo ne a mezi tím bulvár řeší, jestli je s jakubem prachařem gay nebo ne... se jukněte na stránky www.super.cz a dejte si do vyhledávače vojty jméno... -
Nedivim se
Hey jkao nedivte se že má holku... dyt je fakt mooc pěknej.. ae upa nejwíc mu to slušela na ČT1 v Dáblova lest... To byl uplně k sežrání *14* *14* *14* -
Re: Re: Autogram
A jeho adresu nikdo neví? Já bych o ten autogram taky dcela stála... *4* -
néé
néééééééééééé!!!!!!!!!! !! On nemůže mít holku..............mááááá býtttttt můůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjj....nem yslete si že sem sobecká ale já ho miluju.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *9* -
NE!
Vojta ma holku?!Jak se jmenuje?!
*9* *9* *7* *10* *5* *16* -
Re: Autogram
Ja chci ten autogram pro kamosku z veseli nad moravou to mate kousek ne? a mame tam pekny divadlo. -
Autogram
Nemate někdo vojtovu adresu???Jsem totiž z uherského hradiště to je na moravě a asi ho nikdy neuvidím.. *9* *9* tak jestli ji někdo máte dáte mi ji pls *4* ????
a vojta je boží!!!!!! *14* *14* -
!!!---HLASUJTE PRO NIGHTWORK---!!!
Životně důležité!
http://www.t-music.cz /hudba/t-music-chart/ - novinka č.3 Globální oteplování (hlasuje se do 16. února 1x denně)
http://abrimpy.cz/top-vi deo-cz/ - klip Globální oteplování (hlasuje se 3x za den)
Jeslti máte kluky rádi a chcete aby o nich bylo víc vidět a slyšet, tak si najděte chvilku a hlasujte každý den! Díky -
Re: Re: Autogram
dikas -
Re: Vojta
Ahoj, všichny teď šílí po Robertu Pattinsonovi, ale já si myslím, že nejhezčí kluci jsou v Čechách a že právě Vojta by E. Cullena zahrál mnohem líp. A to i přesto, že mě Pattinson okouzlil. Vojta je prostě moc hezkej chlap a hlavně to vypadá, že má rád srandu a to ho dělá ještě přitažlivějším! Držím mu palce, je to Samec *1* -
Re: Autogram
moje mamka ho příští týden oblíká a asi i líčí do jednoho časopisu, sežene mi od něj podpis a já bych mohla požádat i pro tvou kámošku, jestli chceš :-) pak bych to poslala poštou... *3* -
Re: Re: vojtik
a neee jednou :o))) jo jo stál by za hřích :o) -
Autogram
nevíte vojtovi adresu, kámoška si chce napsat o autogram je z jižní moravy a asi nikde tu vojtu nezastihne. díkas -
shrnutí
řekněme to takhle..je to krásnej, talentovanej herec i zpěvák, na ulici bych se za nim určitě ototčila, protože je to hezkej kluk, má přítelkyni(podle toho co tady čtu) a je v pohodě a milej..dokonalost sama..tak to jeho přítelkyni přejme a konec.. *13*
P.S.:stejně je boží.. *14* *14* *14* *8*