Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lejli

web Vojta-Dyk.Info opět v provozu

Doufám, že všechny uklidním zprávou, že web o Vojtovi opět jede v plné parádě. A můžete se těšit na opravdu zajímavé novinky! *5*
  • Re: Re: pro lejli jestli sem zajde...

díky za naději *4* , ty stránky jsou totiž moc pěkný!!!
  • lejli

Re: pro lejli jestli sem zajde...

Ahoj, no já doufám, že během dvou dnů naskočí - mám zablokovanej hosting, takže čekám až si správci přestanou stavt hlavu a pustí to. Každopádně se ptá víc a víc lidí, i sám Vojta se mě teď v neděli ptal a já sem bez toho webu celkem nervózní, i proto, že mám zas další spoustu novinek a nemám je, kde ventilovat *8* Takže vydržte všichni a omlouvám se vám za ten výpadek. Lejli
  • pro lejli jestli sem zajde...

máš nějakou představu, jak dlouho nepůjde web o Vojtovi? docela mi už chybí *9*
  • Re: vojtovi

nemáte někdo email na vojtu?
  • vojtovi

dobrý den Vojto jak se mate jste opravdu dobrej jestli bude chtít a budete mít čas tak se mi ozvěte na email ADivisek@seznam.cz budu ráda *1*
  • Ještě jinak

To gid v adrese má být v celku. Jinak hledejte na facebooku "fanklub Vojty Dyka"
  • Oprava

Oprava adresy http://www.facebook.com/group.php?g id=48694812393
  • Pojďte na Facebook do Vojtovy skupiny!

Ahoj,

zvu vás všechny na Facebook do fanklubu Vojty Dyka. Tam se dozvíte pikantnosti z jeho soukromí - zda je gay, jak zpívá a zda ještě chodí s Markétou. Taky jak hraje v divadle a kde ho právě můžete vidět - v událostech jsou zařezeny koncerty Nightwork a jeho vystoupení v divadle.

Adrese je http://www.facebook.com/group.php?g id=48694812393

Vašek Bartoš
  • ahoj

Vzhledem k tomu ze Vojta si tohle nejspis nikdy neprecte tak budu aspon chvili placat do vzduchu svoje dojmy. *1* (Protoze on je jedinej, komu bych to chtela rict.) Nikdy jsem ho v divadle hrat nevidela, presto verim ze ma na to minimalne takovej talent jako na zpev. A ze vim jak zpiva (prestoze jsem ho na zivo nikdy neslysela). Pisnicky od Nightwork jsou vazne genialni..tavyborna ujetost, to nejde asni popsat.. *4* No, pokracuj Vojtechu at se ti dari. *3*
  • nejfaninka

Re: nej faninka

kdybys to fakt četl prosííím napiš mi na e-mail klonifac@seznam.cz!!!!!!!!!!!!!! *4* děkuju sem jenom malá holka 11 letá a hrozně bych chtěla tvůj podpis!!!!!!!!!!!!jestli to čteš prosím ozvi se mi!!! *1*
  • nejfaninka

nej faninka

*8* to sem napsal vojta??

ne to určitě neee *16* to bych tam mohla napsat i já: ahoj holky s markétkou chodim a nejsem děvkař!!!! *13* blbooost jinak

si hroznej simpaťák vojto!!!!!!!!!!!!! *14* *1* *14* *1*
  • mirumiru

Re: Re: vojtik

Mluvíš mi z duše: *14*
  • Re: Re: Re: Re: vojtik

*gay
  • Re: Re: Re: Re: vojtik

AhA TaG MoOc DeKuJu *15*
  • Re: Re: Re: vojtik

*15* *15* *15* tvoje písmo je úchvatné!
    btw.:gya není,má přýtelkyni a líbal se s Jakubem jen kvůli videoklipu
  • Re: Re: vojtik

WiJtA Je bOzSkEj AlE PoRaD Mi NeJdE Do hLwY Je gAy nEnI GaY?LiBaL Se s KlUkEm...TaG NwM ... *7* JnK KlAsNeJ MoOC BrOuKu... *15*
  • Re: vojtik

ošukat ho je málo *14*
  • ?!!

To bych sem mohla napsat i já *3*
  • Re: Re: peta

*9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit