Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
468 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gramatika

Jo a holky, kluci, zamyslete se nad tou gramatikou, to co tu občas vytvoříte, nad tím zůstává rozum stát... *8* Lucie
  • :-))

Každý někoho má, dokuď nepotká mne :-))) hhh Rozplývat se nad jeho charismatem a sexappealem tady nebudu.. Stačí, že při pohledu na něj slintám doma před přítelem.. :-D Zajít si s Vojtou na drink.. proč by ne.. Slečna neslečna, přítel nepřítel, co je na tom, zajít na drink ;-) *4* Lucie
  • Re: monyty

Já pravidelně jezdím do divadla, na představení ve kterých hraje(Dva vznešení příbuzní,Sněhová královna,Lucerna)a můžu ti potvrdit,že to není jen o vzhledu.Má úžasný talent a charisma.
  • Re: nemate?

*15* *15* *15* *15* *15*
    mYluješ? *15* *15* *15* *15*
  • monyty

Ja vam neco reknu...nechapu proc se tady rozplivate..stejne ho nikdy nedostanete..je to obicejnej kluk kterej se dostal do divadla kdyby ste ho potkali na ulici tak by ste se za nim ani neotocily...takovich kluku je na svete dost ...ale to se musite sebrat a ne se rozplivat nad Vojtou...to je muj nazor..ale myslete si co chcete *7*
  • nemate?

Nemate nějakou fotku kde je mu milašek vojta nahý?Možná si myslíte že jsem uchylná ale myluju ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *14*
  • nehadejte se

Už dlouho sleduji vaše diskuse a myslím si že se kvůli mě chováte jako ty blbý holky co neumí ani číst.S Markétou pořád chodím!A děvkař, no myslete si co chcete. *3*
  • Re: Re: Re: Vojta a já

tak ikdyby neměl markétu tak holkař prostě není,já jen reaguju na tohle
  • lejli

Re: Re: Re: Vojta a já

je pravda, že to je jejich soukromí...jen dodám, že teď v sobotu byla Markétka v Mecce na koncertě s Vojtou, takže... *3* *14*
  • Re: Re: Vojta a já

Markéta ale v jednom celkem nedávným rozhovoru řekla, že se rozešli...dali se zas dohromady? I když, co na tom záleží, je to jejich soukromí...
  • Re: Vojta a já

děvkař?já ho teda znám a tohle bych o něm nikdy neřekla,má dlouholetou holku a to,že se baví s holkama neznamená,že je děvkař,to by s nima musela spát což nespí
  • Vojta a já

ahojky Vojtu moc dobře znám je to ségry kámoš i Kuba,,chodili spolu na školu a hráli v DAMU..je to supr kluk akorát děvkař:D:D *14* *1* *3*
  • lejli

Re: Re: Re: mumu vojta

jak říkám, ten e-mail má uvedenej na webu Disku, tudíž si byl dost dobře vědom a nejen on, že ho někdo dřív nebo později najde a napíše mu *5*
  • Re: Re: mumu vojta

*15* já ho teda nechci,ale vždyt je to jen mail a né telefoní čílo nebo adresa,no,a,že někdo bude mít jeho mail...fakt vždyt je to jen mail a na toho ho snad má,aby mu lidi psali.....fakt nechápu......... *15*
  • Re: Re: Re: mumu vojta

No jo, ale spousta lidí to ani neví *4* ...teda teď už jo *1*
  • lejli

Re: Re: mumu vojta

tak jako tak mu píše spousta lidí, protože má ten e-mail uvedenej na stánkách Disku, takže nevím proč je nutný s tím dělat tkaový divadlo *5*
  • Re: mumu vojta

Dovedeš si představit, co by to způsobilo? *1* ...tohle Vojtovi vážně nemůžu udělat *3* ...je mi líto *9*
  • mumu vojta

Nspište PROSÍM je e-mail *4* fakt budete hodní.PROSÍMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. VOJTA JE TOTIŽ SUPER KLUK
  • Re: ahoj

Víme *3* , ale nepovíme... *1*
  • Re: Holku má

JAK KDYBY TO NEBYLO JEDNO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit