Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lejli

Re: ma holku

mám zato že chodí se svojí dlouholetou přítelkyní Markétkou ;)
  • super

kvuli vojtovi bych byl gay *4*
  • super kluk

jestli ma holku to nevim ale je super a milujuho *14* je to ten nej herec a zpevák v cr *14* .Kvuli němu se dívám na vkv *3*
  • ma holku

nevite jestli ma vojta holku je totiz super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • Vojta je NeEeJ

_Vojta je ten nejbombovější kluk_on je tak nadhernej (:_A jeste ke vsemu ma upa skvelej hlas..._proste uzasnej (:_
  • lejli

soutěž o podepsaný časopis!!!

jeslti chcete vyhrát jeden ze tří výtisků časopisu Only Men podepsaný Vojtou Dykem, zúčastněte se soutěže na http://vojta-dyk.info/site/vanocni- soutez-2008/ Hodně štěstí, přeje administrátorka webu Vojta-Dyk.Info *5*
  • mirumiru

Vojta

Je to dokonalej kluk!Má perfektní hlas.Fakt bych se do něj dokázala okamžitě zblbnout a vůbec mi nevadí,že jsem stará raketa,proti němu:o))) *14*
  • Re: :-)

Bejt klukem, taky kvůli němu budu homo:D
  • criss

Novinka

Globální oteplování je nádhernej song..Jak se jakoby brali, tak jsem myslela že se k sobě přiblíží aby to vypadalo jako že se líbaj a pak novej záběr jak se líbaj...jak se Prachař smál *1* *lol*
  • Re: Vojtaaa♥♥♥

*15* tak si to užij
  • Re: Vojta je nejkrásnější !

tak se nezapoměn pochlubit .. omg *9*
  • Vojta je the best!

Sice ho neznám, ale působí na mne neuvěřitelně příjemným dojmem. Je to nejen sexy chlap, ale hlavně si myslím, že to má i v hlavě srovnaný, nesplývá s davem, není to žádná tupá ovce - je to takovej překrásnej poklad v dnešní době! Bože, holka, kterou bude jednou milovat bude v sedmým nebi. Vojta je super!!!!
  • Re: Miluju ho

Souhlas souhlas souhlas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILUJU TĚ VOJTO A AŤ SI ŘIKÁ KDO CHCE CO CHCE!!!!! NIKDY NIKDO JINEJ!!!! *14* *14* *14*
  • rambikaanka

Miluju ho

Fakt je krásnej umí nádherně zpívat a je prostě dokonalost sama. A když sem ho jednou pozadala o fotku s nim tak mi dekoval on je ten skoro nejlepsí osoba na svete *14* *14* *1*
  • lejli

Re: :-)

wow tak tomu říkám přiznání *15* *5*
  • :-)

kvůli tomuhle klukovi, bych byl gay. *14*
  • Re: vkv

sara,máš naprostou pravdu,,,,,on je tak krásnej..je to fakt nejhezčí herec.. *14* *14* nojo v čr,sou pěkný holky,,a on je krásnej českej kluk..papa *14* *14* *14* *14*
  • rambikaanka

Forum

Holky plsky přidejte se http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=80061
  • vkv

naprosto souhlasim se Sarou...škoda že si neregistrovaná *1* ...jsi moje spřízněná duše *14* pro mě Vojta jednoznčně nejkrásnější českej herec s nejkrásnějšim hlasem *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vkv

nádhernej kluk a strašně sympatickej a moc hezky zpívá a souhlasím že má krásný hlas proste pro me je vojta dyk nejkrásnější česká herec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit