-
VKV
nechcete nekdo pridat do filmografie VKV(velmi křehké vztahy)? -
Radar
jj, starej dobrej Radar, že??? *1* *5* *1* -
...
jak se říká že v česku sou nejhezčí holky na světě ...mno tak proč by nemohly bejt i kluci ??? *7* teda u nás sou fag hezký kluci ne ??? *14* -
Re: Nádhernej hlas
a co teprve, když mluví *7* *1* -
Nádhernej hlas
On má nádhernej hlas takovej uklidňující když zpívá *14* *14* *4* -
Vojtík
Je krásne umí dokonale spívat prostě FEŠÁK *14* -
bomba
včera jsem na něm byla ve Staváku! Je to fakt borec! Nemá chybu! *1* -
Vojtaaa♥♥♥
Vojta je strašně talentovanej, strašně krásnej, slaďoučkej, úžasnej a nááádherně zpívá *14* ....MILUJU HO!!! *14* -
Vojta ve VKV
Co říkáte na postavu Kuby Karáska v seriálu VKV? *3* -
peta
Je hezkej vypadá jak stoprocentní Gay *3* -
Happy Birthday
Přeju Vojtovi jen to nejlepší k jeho dnešním narozkám *3* kisses -
Je užásnééj....
Prostě užasnej človíček..krásně zpívající i vypadající..je sním pěkná prdel jako.....nikdy nezapomenu na jeho vystoupení,ještě s odrou rumlev ve rtyni v podkrkonoší...bylo to uuužááásný.....moc moc za to kuju... *14* -
Re: ..je krásnej
on si doooost slušně hraje, pokud se dostaneš na nějaký představení, ve kterým hraje, tak uvidíš *3* -
..je krásnej
...krasnej sexy klucik...este aby si neco slusnyho zahral:)
)) *3* -
Vojta v HK
kdo by chtěl Vojtu vidět na prknech co znamenají svět a neharcovat se až do Prahy, tak zavítejte k nám do Hradce Králové...včera tu hrál v Ledovém hrotu a v neděli má před sebou ještě Láska vole!
jinak to je hroznej sympaťák, sice na mě koukal poněkud podivně (no comment proč), ale chvilku sem si s ním povídala a mám i fotku s ním *5* zlatíčko -
Vojtův UPDATE
Novinka pro fanynky!!! Vojta dokončil DAMU a stal se nejúspěšnějším studentem v ročníku. Dále má angažmá v ND a hraje ve hře od W. Shakespeara DVA VZNEŠENÍ PŘÍBUZNÍ. Má před sebou skvělou budoucnost!! *4* *4* *4* SELMA -
Vojta
Vojta je upa super...ve skupině Nightwork válííí=* *4* -
Re: hmmm...
to máš teda pravdu,nejraději bych se šla na ODG ještě jednou podívat -
nahej zadek?!
Holky jestli chcete vidět Vojtu ve spodárech nebo dokonce v tangách,jděte na muzikál Obraz Doriana Graye,samozřejmě samotný muzikál,byl prostě super,výborní herci,fantastická hudba,jen to má háček,když se nemáte jak dostat do Prahy,do malého divadla Ta Fantastika. *3* -
Ty jo ...
Já jsem si původně myslel .... ten Vojta Kotek nám ale vyrostl .. a on je to jinej VojTa *4*