Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: vojta

Kdo?
  • vojta

Sorry spletla jsem se to my říkal h.t..jinak vojta je super cool
  • lina25

Re: Re: Re: Re: aduš

Jo, taky jsem s ním párkrát mluvila, a nevypadá na to, že by své soukromí troubil do světa. Takže, reakci co ty píšeš, bych od něj asi taky čekala *3*
  • lejli

Re: Re: Re: aduš

Hlavně Vojta není člověk, který by na potkání mluvil o svém soukromí. Maximálně se omluví a řekne, že to je jeho soukromá věc a že do toho nikomu nic není. Vm z vlastní zkušenosti *1* *3*
  • lina25

Re: Re: aduš

Já si taky myslím, že by to určitě neřekl. Ten si svých fanoušků váží. A proč ses ho na to vlastně ptala? Je to docela osobní nemyslíš? *7*
  • lejli

Re: aduš

tak jak lehce znám Vojtu, tak tohle by určitě neřek... *7*
  • aduš

Je mocinky pěknej!!!!!!Když jsem ho viděla poprvé na živo mále jsem se zbláznila je fakt mocinky boží!!! *14* *14* *14* Ale je škoda že s námi chodit nechce !!!:(Už jsem se s ním potkala asi 10krát a taky jsem se ho ptala jestli někoho má!5íkal že jo!!! *9* A potom ještě řekl že nechce chodit s žádnou poblázněnou faninkou!!!Tak se chovejte normálně a možná máte šanci!!!!
  • Re: Re: Re: Autogram

zkus si napsat na tv prima..já ho mám taky tam odtud *3*
  • lina25

Přejme mu štěstí

Lidi, proč se tu dohadujete zda má holku nebo ne? Není to jedno? Já osobně mu přeji štěstí,nějakou fajn žábu, která ho bude mít ráda, on já a prostě si celkově spolu padnou do noty. Jinak na koncert skupiny mě vytáhla kámoška, aniž bych předtím věděla, kdo tam hraje, a fakt respect. Vojta má neskutečně pěknej a čistej hlas, a vysokej rozsah.
  • je můůj

Vojtík je můůůj je krásnej......úúúplně ho zbožňuju, milujuho je úpe super skvělej... *14* *14* *14* PS:miluju jak zpívá
  • z.u.z.a.n.n.k.a

Re: Re: vojtovi

jÉÉÉ Já BYCH CHTĚLA TAKY EMAIL *14*
  • lejli

Re: Re: Re: fanweb

Majo, díky moc za chválu! Vážím si toho. Jinak web už zase šlape tak, jak má :)
  • Re: je můj

To víš, že jo.. :)
    Tuto vykládej ptáčkům na střeše a né nám tady :)
    Sorry holka, ale takovýhle pipky nesnášim ... *5*
  • Re: Re: fanweb

díky, bylo by strašná škoda, kdyby ten web zanikl, je perfektní, obdivuju tě, že to všechno stíháš *3*
  • je můj

Vojta je můj!!!!!Fakt studuji DAMU a chodím s ním!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • vvvv

DÍVALA JSEM SE NA SUPER.CZ A VYDĚLA JSEM TAM ŽE TA JEHO PŘÍTELKYNĚ HROZNĚ ŽÁRLÍ NA JEHO FANYNKY A ŽE MU DĚLÁ SCÉNY. NEVÍM JAK S NÍ MŮŽE VYDRŽET???? *7*

JINAK VOJTÍKKK JE SUUUUPPPEEERRRR!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • lejli

Re: fanweb

ahoj, opět mám problémy s hostingem /teda spíš asi s doménou/, ale pracuju na tom, aby to co nejdřív šlo *3*
  • Re: Re: Markéta- blbost!!

Tak ho přestaňte dávat dohromady s nesprávnou holkou., *16* *8*
  • fanweb

vojta-dyk.info už zase nejde? nebo je to jen můj problém? *7*
  • Re: Markéta- blbost!!

Na soukromí má právo,to máš recht,ale nemyslíš,že teď jsi z jeho soukromí něco odtajnil? ...co myslíš.... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit