-
fanweb
vojta-dyk.info už zase nejde? nebo je to jen můj problém? *7* -
-
Re: fanweb
ahoj, opět mám problémy s hostingem /teda spíš asi s doménou/, ale pracuju na tom, aby to co nejdřív šlo *3* -
-
Re: Re: fanweb
díky, bylo by strašná škoda, kdyby ten web zanikl, je perfektní, obdivuju tě, že to všechno stíháš *3* -
-
Re: Re: Re: fanweb
Majo, díky moc za chválu! Vážím si toho. Jinak web už zase šlape tak, jak má :)
-
-
-
-
vvvv
DÍVALA JSEM SE NA SUPER.CZ A VYDĚLA JSEM TAM ŽE TA JEHO PŘÍTELKYNĚ HROZNĚ ŽÁRLÍ NA JEHO FANYNKY A ŽE MU DĚLÁ SCÉNY. NEVÍM JAK S NÍ MŮŽE VYDRŽET???? *7*
JINAK VOJTÍKKK JE SUUUUPPPEEERRRR!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: vvvv
hele taky je to bulvár takže nemůžeš všemu věřit....
-
-
je můj
Vojta je můj!!!!!Fakt studuji DAMU a chodím s ním!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: je můj
n to ti fakt věřim!!!! *1* *1* -
Re: je můj
To víš, že jo.. :)
Tuto vykládej ptáčkům na střeše a né nám tady :)
Sorry holka, ale takovýhle pipky nesnášim ... *5* -
-
Re: Re: je můj
.. a ještě tu o Karkulce, prosííím *9*
-
-
-
Tvorba Vojtěcha Dyka se mi moc nelíbí. Je známý celému národu jen díky písním Globální oteplování (kde se dotkl problematiky gayů) a Tepláky (na Českém Slavíkovi 2010 byl on se sovu skupinou v teplákách a působili jako exoti). Staví na provokativních tématech.
-
-
Nightwork jako exoti nepůsobili, to spíš ty lidi tam, co nejsou schopný po Vojtovi zopakovat pár slov.
-
-
Super herec,vše nejlepší k 29. narozeninám.
-
Přejme mu štěstí
Lidi, proč se tu dohadujete zda má holku nebo ne? Není to jedno? Já osobně mu přeji štěstí,nějakou fajn žábu, která ho bude mít ráda, on já a prostě si celkově spolu padnou do noty. Jinak na koncert skupiny mě vytáhla kámoška, aniž bych předtím věděla, kdo tam hraje, a fakt respect. Vojta má neskutečně pěknej a čistej hlas, a vysokej rozsah. -
aduš
Je mocinky pěknej!!!!!!Když jsem ho viděla poprvé na živo mále jsem se zbláznila je fakt mocinky boží!!! *14* *14* *14* Ale je škoda že s námi chodit nechce !!!:(Už jsem se s ním potkala asi 10krát a taky jsem se ho ptala jestli někoho má!5íkal že jo!!! *9* A potom ještě řekl že nechce chodit s žádnou poblázněnou faninkou!!!Tak se chovejte normálně a možná máte šanci!!!! -
-
Re: aduš
tak jak lehce znám Vojtu, tak tohle by určitě neřek... *7* -
-
Re: Re: aduš
Já si taky myslím, že by to určitě neřekl. Ten si svých fanoušků váží. A proč ses ho na to vlastně ptala? Je to docela osobní nemyslíš? *7* -
-
Re: Re: Re: aduš
Hlavně Vojta není člověk, který by na potkání mluvil o svém soukromí. Maximálně se omluví a řekne, že to je jeho soukromá věc a že do toho nikomu nic není. Vm z vlastní zkušenosti *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: aduš
Jo, taky jsem s ním párkrát mluvila, a nevypadá na to, že by své soukromí troubil do světa. Takže, reakci co ty píšeš, bych od něj asi taky čekala *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: aduš
Ehm *7* "mocinky pěknej, mocinky boží" *7* panebooože.. Seš teda odvážná se ho takhle narovinu zeptat, když tě vůbec nezná. A jak myslíš "nechce S NÁMA chodit". Jakože bude mát 5 bab najednou? *1*
-
-
-
-
-
-
Krásné narozeniny Vojto!♥♥:* *14* *14*
-
vojta
Sorry spletla jsem se to my říkal h.t..jinak vojta je super cool -
-
Re: vojta
Kdo? -
-
Re: Re: vojta
honza týža
-
-
-
Pan Dyk je pro mě těžké zklamání, jeho tvorba sice nikdy nebyla bůhvíco,ale bylo to milé,vtipné,bohužel chlapec nějak neustál úspěch.najmout si souložící striptéry o něčem vypovídá,ale proti gustu...Zaráží mě, že na otázku V.I.P.zpráv ohledně vysílatelnosti, odpoví, že je mu to u p...e.Nejsem žádný velký příznivce jmenovaného pořadu, nejsem ani velký příznivce pana Dyka,ale opět se mi potvrzuje, že kde není morálka a vnitřní hranice, tam dostává příklad pro mnohé mladé - tím pan Dyk bezpochyby je- pořádně na frak.A to mi, pane Dyku ,u p...e není.