Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)K

apela skvělá, úžasní šoumeni...fákt:) Vojta taky skvělej, úžasně zpívá...ale zapůsobil pak jako typická nafrněná hvězdička...trošku zklamání..
  • Vše nejlepší k tvým narozeninám.
  • vojto proč si ve videoklipu VÁNOČNÍ ČAS hrál jejíška proč né nikdo jiný ale byl jsi rostomilí *9* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • To jo máš pravdu. Mě se ta písnička strašně líbí, i Vojta v tom klipu, jak má delší vlasy, myslím si, že si je nechal narůst, protože, když byl Santou Clausem tak mu ty delší vlasy přečnívali, mě se s delšími vlasy líbí víc. Vám možná asi ne, ale mě jo, mě se líbí kluci s delšími vlasy *15* *15*
  • Ti co tady o něm píšou takový kecy, tak jsou závistivci....
    • *2* A co jako máme závidět???? *5*
      • Třeba všechno..
        A Hlavně mě vadí ty vaše kecy, že Táńa je špatná volba.... Tak z nich lidi mají srandu,no a co?? ale ne všichni, plno lidí takhle žije.....kdyby nebyl slavný, tak vám to ani nepřijde a myslíte si něco úplně jinýho...
        • Co všechno máme závidět???
          A že tak žijí všichni??? Tak to se nám ty partnerské vztahy řítí pěkně do záhuby. *10* *10*
  • Homosexuál

Ahoj je Vojta homosexuál ???? *9*
    • Re: Homosexuál

No jestli není gay je to fakt škoda.Bylo by krásné kdyby byl a ještě k tomu chtěl zrovna mně *3*
  • alicka.koflackova

...

vojta je uplně božííí *14*
    nejvíc mu to sluší v ďáblovi lsti *15*
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k 24-tinám.
  • nika.

-----

Všechno nej k narozkám! *3* *1* Fandím! *4*
  • Myslím si že zůstavá ve stínu Jakuba Prachaře.Prachař je zřejmě úspěšnější.

• fanynka29

Nechápu

Většinu z vás holek nechápu,všechny mluvíte jak je boží jak je určitě váš typ když ho znáte jen z filmu či něčeho jiného.Připadá mi najivní říkat je muj typ je boží sladkej apod. je sice hezkej ale nikdo nemuže tvrdit že je jeho typ já mu přeji v še nejlepší je mladej uspěšnej mladej kluk určittě až se usadí bude mít ještě lepší život *3*
    • Re: Nechápu

nesuď, a nauč se použíat interpunkci
      • Re: Re: Nechápu

Ty taky. Mezi mnohonásobným přísudkem se totiž píš čárka NEBO a, nikoli obojí :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit