-
:)K
apela skvělá, úžasní šoumeni...fákt:) Vojta taky skvělej, úžasně zpívá...ale zapůsobil pak jako typická nafrněná hvězdička...trošku zklamání.. -
Vše nejlepší k tvým narozeninám.
-
vojto proč si ve videoklipu VÁNOČNÍ ČAS hrál jejíška proč né nikdo jiný ale byl jsi rostomilí *9* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
To jo máš pravdu. Mě se ta písnička strašně líbí, i Vojta v tom klipu, jak má delší vlasy, myslím si, že si je nechal narůst, protože, když byl Santou Clausem tak mu ty delší vlasy přečnívali, mě se s delšími vlasy líbí víc. Vám možná asi ne, ale mě jo, mě se líbí kluci s delšími vlasy *15* *15*
-
-
Ti co tady o něm píšou takový kecy, tak jsou závistivci....
-
-
*2* A co jako máme závidět???? *5*
-
-
Třeba všechno..
A Hlavně mě vadí ty vaše kecy, že Táńa je špatná volba.... Tak z nich lidi mají srandu,no a co?? ale ne všichni, plno lidí takhle žije.....kdyby nebyl slavný, tak vám to ani nepřijde a myslíte si něco úplně jinýho... -
-
Co všechno máme závidět???
A že tak žijí všichni??? Tak to se nám ty partnerské vztahy řítí pěkně do záhuby. *10* *10*
-
-
-
-
Homosexuál
Ahoj je Vojta homosexuál ???? *9* -
-
Re: Homosexuál
No jestli není gay je to fakt škoda.Bylo by krásné kdyby byl a ještě k tomu chtěl zrovna mně *3*
-
-
...
vojta je uplně božííí *14*
nejvíc mu to sluší v ďáblovi lsti *15* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k 24-tinám. -
-----
Všechno nej k narozkám! *3* *1* Fandím! *4* -
Myslím si že zůstavá ve stínu Jakuba Prachaře.Prachař je zřejmě úspěšnější.
-
Nechápu
Většinu z vás holek nechápu,všechny mluvíte jak je boží jak je určitě váš typ když ho znáte jen z filmu či něčeho jiného.Připadá mi najivní říkat je muj typ je boží sladkej apod. je sice hezkej ale nikdo nemuže tvrdit že je jeho typ já mu přeji v še nejlepší je mladej uspěšnej mladej kluk určittě až se usadí bude mít ještě lepší život *3* -
-
Re: Nechápu
nesuď, a nauč se použíat interpunkci -
-
Re: Re: Nechápu
Ty taky. Mezi mnohonásobným přísudkem se totiž píš čárka NEBO a, nikoli obojí :D
-
-