Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Kotek

OSOBNOST 31.12.2006 
498 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamos

Vojto ty si hustej sice ti to na prkne moc nejede stejne ti fandim p.s. tvuj kamos pozdravuj Jirku Madla cau............................................... ...........
  • Vojta

Ahoj Vojto jsi opravdu úžasnej a šikovnej. Já vím že toho máš moc, ale jestli můžeš, tak mi prosím napiš dopis nebo autogram na adresu:Petra Černa, Bohuňov 47,P.Bystřice nad Pernštejnem,593 01 díky Petra p.s.Bývám často v Praze, protože tam mám Tátu a tak jestli chceš, tak bychom se mohli někdy sejít. Ahoj Petra
  • Ahojky. Máš tak sexy úsměv,že vždycky když se usměješ,tak se vzruším.
  • Vojtíšek

Vojta je nejjjjjjjjjjjjjjjjhezčíííííííííííííííí kluk na celým světě!!!!!!!!!§
  • Nejnejnejnejenejnenej

Vojtíšku,jsi nej!Pušššůůůůůůů!!!!!
  • vy jste se zbláznili!!!

já nevim proč mu furt píšete že ho milujete vždyť to neni pravda jenom podle Tv kde ho vidíte tak to nemůžete posoudit! Ale je to vaše naříkání aby vám napsal jak ho milujete a že si něco uděláte...no fakt praštěný!!! :o)
  • vojta

ahoj kdyz budes mit cas napis e-mail prosim
  • :)

Vojtoooooooooo! Dáš mi autogram?!:-)))
  • Je fakt sladkej!:-)
  • Vojta Kotek

NAPSALA SEM TI EMAIL ODEPIŠ MI
  • borec

je to borec a super kluk
  • vojto miluju te ses nejlepsi
  • Miluju tě

Achojky Vojtíšku chtěla bych ti říct že tě moc miluju.seš krásnej a šikovnej.Ty kecy který o tobě píšou si vůbec neber osobně.Jsou to blbci když tě pomlouvaj.Ty seš totiž krásnej a já tě miluju miluju a miluju.Jen tak dál ahojky a ještě jednou ti připomínám že tě miluju.Prosím ukaž se někdy v Mladý Boleslavi a já se na tebe přijdu podivat na 100%.Slibuju to i kdyby se mělo stát cokoli.Já tě totiž moc miluju seš krásnej a šikovnej.Tak se drž a měj se krásně!
  • Vojta je fakt koren

Tak vam reknu,ze jste slepi,ti kteri se vam nelibi Vojtisek!!!On je uzasny!
  • Miluju Vojtu Kotka

AHOJ VOJTO!!!ASI JSEM SE DO TEBE ZAMILOVALA AŽ PO UŠI,ALE NEMÁM ŠANCI PROTOŽE JSEM MLADŠÍ A BYDLÍM V BRNĚ TAKŽE SE S TEBOU ASI NIKDY NESEZNÁMÍM.BYLA BYCH HROZNĚ RÁDA KDYBY BY SI MI POSLAL TVOJÍ FOTKU S PODPISEM MOC DĚKUJI.A JESTLI SE NĚKDY UVIDÍŠ S KUBOU NEBO S JIRKOU MÁDLEM TAK JE POZDRAVUJ ODE MĚ.DOUFÁM ŽE VYJDE DESKA SKUPINĚ ROHLICK MOC SE MI LÍBÍ JAK ZPÍVÁTE.MOJE ADRESA:SIMONA KRIŠPÍNOVÁ HOPPOVA 18 BRNO 602 00 TAK AHOJ A MĚJ SE HEZKY:-)STRAŠNĚ SE MI LÍBÍŠ
  • vojtik

je dobrej
  • malácek

Vojta je fakt kus a ja ho totálně žeru!!!
  • Tak já nevim...

Vojtu asi všichni "milujete" , protože je slavnej a hodně vystupuje v TV...Takovejch kluků (ála Vojta) je tady hodně...Jinak proti němu nic nemám...
  • Vojto!.Vím že tě nikdy nedostanu protože se neznáme a já jsem taky o 3 roky mladší ale vždycky budeš ten nejhezčí kluk.Pošli mi prosím alespoň fotografii s podpisem na adreso Dominika Mottlová Běleč 27363 díky a přeji ti hodně úspěchů s kapelou a s faninkami.Ahoj.A kdybys mi chtěl napsa sms tak piš na číslo:736272733 Pá
  • Dáš mi prosi svoje telefonní číslo?Mě můžeš věřit že ho nikomu nedám! Když budeš mit čas tak prosím odepiš!Zatim Ahoj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit