-
kotek je fakt borec
Kdo chce borce tak ať píše vojtíkovi -
TAKOVEJ KSICHT
TEN MA TEDA KSICHT!!!!!!!!!!!!!! JE PRAVDA ZE JE HEZCI NEZ LANDA,ALE TAKOVEJ KSICHT!!!!!!!!!!!! -
neni to slapka ale slapous
jak uz jsem zminovala v nadpisu asi je to tak.....a ke vsemu kouri -
Ahoj jakej mas e-mail???znaš Denisu Hajkovou???nevim jak se přesně jmenuje
-
Vojto ty kouříš?????
-
Kotek prý kouří????
-
Změna mého E-MAILU
Ahoj magoři do Kotka dopisi že sem kretén že řikám kotkovi že je vůl mio pište na novou adresu -
Vojtík
Tak Vojta se nám ukázak i v MODERATORSKEM světle,ale přiznejme si....moc mu to ke konci nešlo -
Kotek
Jses dobrej...Akorat kamoska,ktera te zna rikala,ze ses hrooozne nafoukanej a hulis jednu cigaretu za druhou.Tak nevim...Ale urcite pujdu do kina na raftaky:) -
má kamarádka tě miluje
má kamarádka tě miluje tak že už mále spáchala sebevraždu ale to je ti asi jedno že??? -
Vojta Kotek
Anička : Vojta v sobotu moderoval českou miss. Líbilo se mi to. Gábina : mě taky. -
Sříkééééééj
-
Vojto,strašně moc se mi líbíš.Asi jsem se do tebe zamilovala.Měj se krásně,užívej života pááá Lucinka
-
Snowborďáci
Snowborďáci se vám s Jirkou povedli (jsi heskej kluk)Stříííííííííkej:-) -
Jseš prostě suprrrrr!
-
Jeste
Jsem z prahy, ale prijedu kamkoliv, neni problem!!! Tak papa! -
TAKY TE MILUJU!
Hrozne jsem se do tebe puso zakoukal a rad bych ti rozstrelil kakaovej domecek a chci, abys ochutnal moje coko-oko. Jestli to chces radsi romanticky, tak neni problem, ale snad se shodneme, ze bude lepsi, kdyz te poradne natvrdo podrtim svoji kladou! Kdyztak sms na 602305485, nic za to nechci!!! (oni holky na to casem prijdou, neboj) -
vojta je sladkkej miluju ho
-
Vojta versus Sámer!!
Že se nesnesou je včeobecně známý,ale Sámer je podle mě milionkrát lepší a milionkrát hezčí.Jsem večer na Kotka zvědavá jak odmoderuje tu miss to bude největší trapárna v mym životě myslím,že večer asi umřu smíchy a nebo pobliju celej život.jo mimochodem číslo na Vojtu je::731771038 je to jeho nový číslo tak si nemyslete že jsem si ho vymyslela klidně mu zavolejte ale nezaručuju,že vám to zvedne,hlavně bnevolejte se skrytym číslem!!! -
Laska
Mam te rada................