-
FUJ
Ja se na nej nemuzu ani kouknout jak vypada.Ty jeho bedary jsou hrozny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(Mel by nosit maikep:-( -
mozna
Kamoska co trosku Vojtu zna rikala ze ma na nej asi cislo ale nevi urcite jestli je pravy.trochu se stydim to zkusit:)ale pry je to 732256455 tak kdybyste holky neco zjistili dejte prosim tady vedet!!!moc diky a cauky:)!!!!! -
ha
vy ste ale gumy co? bůůůůůůůůůů!!! -
jojo
ahoj Vojtíšku jsi fakt bezva kluk mám tě hrozně ráda a miluju tě!!!!!!! -
RENDY
ahoj ty si uzasnej kluk ja te proste zeru mas krasnej hlas si mladej a skoro kazda pata holka o tobe mluvi umis krasne hrat a snoubourdaci jsou pecka a pojistovna stesti taky tesim se az te zase nekdy uvidim nekde hratpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa J.k. -
nunik
jsi uzasnej -
milujutě tvá kočička Monička
-
Vojta, tak to je ten největší diskant na celym světě!
-
Moje číslo
Ahoj holky prosím nepište sem nic osobního o mě,nemám to rad,pište mi prosím na číslo:608273436,Díky Vojta Kotek -
Miláčku
Ahoj Vojto,strasně moc tě miluju chtěla bych abys mi napsal na muj email. je mi skoro 14 a vypadam podobne jako JOJO,tak se mej super nez napises ahoj TVOJE ADELKA -
Vojta Kotek je nejlepši kluk na světě.Diky že jsi Vojtišku
-
ahooojky
ahoj.seš fakt super pa pa -
vojtík
Seš fakt krásnej moc se mi líbíš!!vojtíku milááčku -
seš supééer
Vojta moc mocinky se mi líbíš seš supéér!!!!!!!!!! -
faaakt hhhhhhuuuuuuuusssssssssttttttttttyyyyyyyy
-
vlastne si chudak ja bych nechtela bejt slavna a navic te vsichni milujou takze nemuzes vest takovej ten souboj o tu holku CHUDAKU
-
vojta
JOjseš skvělej hele prosím ode na můj email!holky který tě pomlouvaj jsou krávy ahoj tvoje buubliinkaa@seznam.cz -
FUUUUUUJJ!!
-
STRASNE MOC TE MILUJU VOJTO JSI MUJ MILACEK
-
verik
miluju te 721962436