-
Vojto,strašně moc se mi líbíš.Asi jsem se do tebe zamilovala.Měj se krásně,užívej života pááá Lucinka
-
Super kluk
No my jsme jednou byli s kámoškou v Praze v divadle jsme tam měli zkoušku a když jsme procházeli domů tak jsme tam Vojtu potkali a kámošce se ztratila náušnice a já jsem mu řekla jestli není Vojta KOtek a on prý že je a tak sem mu řekla jestli jí nepomůže najít tu náušnici a on joo ale nakonec se nenašla a přinesl nám ji nějakej bezďák jestli to prej není naše *1* *1* *1* a máme od něj autogram a slíbil nám že se na nás půjde do divadlo podívat ale zatím jsme ho tam neviděli!! snad někdy jindy.. *14* -
kotek me dabuje!!!!
jsem kral diskotek holki mi lezou do kalhotak a na vic me dabuje vojta kotek... -
béčkovej herec a režisér stejně jako Mádl.
-
Kotek
Jses dobrej...Akorat kamoska,ktera te zna rikala,ze ses hrooozne nafoukanej a hulis jednu cigaretu za druhou.Tak nevim...Ale urcite pujdu do kina na raftaky:) -
Změna mého E-MAILU
Ahoj magoři do Kotka dopisi že sem kretén že řikám kotkovi že je vůl mio pište na novou adresu -
neni to slapka ale slapous
jak uz jsem zminovala v nadpisu asi je to tak.....a ke vsemu kouri -
nevím
milý vojtíšku jsi dost skvělej........
nejlíp hraješ ve SNOWBOARDÁCÍCH! *3* -
Peníze nejsou všechno!!!
-
TAKOVEJ KSICHT
TEN MA TEDA KSICHT!!!!!!!!!!!!!! JE PRAVDA ZE JE HEZCI NEZ LANDA,ALE TAKOVEJ KSICHT!!!!!!!!!!!!