-
Re: Prostě Walda
no, mě teda bude teprve 19... :D je to úsměvné... ale musím říct, že WM měl a stále někde v nebi má obrovský úžasný hlas, charisma a osobité kouzlo. dokázal se tvářit jako zloduch, ale také jako člověk, který uznává lásku a miluje. dokázal dát do písní srdce a všechno mu šlo věřit, jak to zazpíval. a také měl obrovský herecký talent. dokázal se do role vžít. byl to nepopsatelně výjmečný člověk s radem od boha... ten hlas... to kouzlo, které z něj vyzařovalo. když se podíváme na ty videa, tak jakoby jsme to viděli na živo, jak to on uměl... a měl v sobě něco, něco nepopsatelného, ějaké zvláštní kouzlo, na co museli ženské letět... docela ráda bych se podívala časem zpět do těch dob, kdy zpíval na českých prknech spolu ze zpěváky jako gott, chladil a poboku například pilarové, vondráčkové a podobně. byl a je a bdue to pan zpěvák... a myslím, že kdyby neemigroval tenkrát, tak má většinu slavíků místo gotta on. *3* -
Re: Plakát s autogramem
Bych ho koupila, za kolik? *4* -
Plakát s autogramem
Dobrý den všem, píšu si o radu. Po mamince jsem zdědila pěkný plakát Waldy s jeho autogramem, a jelikož nejsem skalním fanouškem *8* , ráda bych ho prodala. A tak mě napadlo, že vy jako zanlci by jste mi mohli poradit kde.
Děkuji za radu, spagetka *4* -
Re: POMOZTE - Když jsou na mužskýho léta
tak už nic, ruším, děkuji za případnou ochotu... NAŠLA JSEM !!! Nechápu, jak jsem to mohla přehlídnout, na wikipedii jsem se dívala několikrát - je to film Doktor z Vejminku.
Krásný den -
POMOZTE - Když jsou na mužskýho léta
Dobrý den, prosím, potřebovala bych maou pomoc. Walda nazpíval písničku Když jdou na mužskýho léta, marně si už delší dobu lámeme hlavu, ve kterém filmu nebo seriálu jsme tuto písničku slyšeli.
Obracím se proto na ZNALCE, aby mi pomohli, děkuji a krásný den -
Re: prodám cd
Zdravim, mela bych zajem napiste mi prosim nazvy CD. Dekuji. -
Waldemar Matuška
TV Nova seriál Chalupáři
Titulní píseň Když máš v chalupě orchestrion.Ráda pořád opakovaně koukám
i kvůli té písničce s Waldemarem.
Prostě ožil.Je pořád mezi námi
v našich srdcích.Písničky nikdy nestárnou.To je dobře.Ahoj Waldíku! -
prodám cd
Máte zájem o Cd Waldemara Matušky Waldemar a Olga??jestli jo tak mi napište vzkaz a domluvíme se -
Waldemar Matuška
Teď jsem vzpoměla na to nádherné duo
Waldemar Matuška a Eva Pilarová.
Divotvorný hrnec.
Prostě nádherný muzikál včetně českých textů.Prostě mi tekly slzy,ale byla
jsem dojatá,že se to povedlo.
Oba umí.Na výbornou. -
Re: Re: Prosba
JJ, děkuji za název, tak jsem hodinu trávil tím, že jsem projížděl net, včetně toho, že jsem použil CZDC++, ale naprosto neúspěšně..TO je vážně takhle písnička nesehnatelná????? To není možné... -
Re: Prosba
Nesehnatelné.
Krásná, za večerů když soumrak padá a od Vltavských břehů vánek začne vát, krásná o polednách, kdy bývá mladá, je jako dívka, kterou každý chce mít rád.
Matka měst - Waldemar Matuška + KTO + Petr Haničinec (recitace) *4* -
Prosba
AHoj všichni mám velokou prosbu..Nevíte náhodou název písničky, myslím, že je od Waldemara...je to píseň ve které se zpívá o Praze a kousek rextu zní "je jako dívka kterou každý chce mít rád"
Děkuji moc za pomoc. -
Re: walda
A tebe pověsit za gule i s tvým zasloužilým Mátuškou,svině plná hoven,kerou vysral nevlastní fotr z prdele,kriple židobolševickej. -
Re: Soudruhům papalášům navzdory: Waldemar Matuška žije dál!
Papaláši jsou i dnes, i horší. -
Papaláši jsou i dnes a ještě horší!!! -
Re: Matka měst
Přesně tak, já tuhle písničku taky zbožňuju, ale není ji slyšet a nemůžu ji ani sehnat.... *10* -
A bude žit navěky v našich srdcich *9* *4* -
Re: tijka
ja vam fandim taky je me smutno mel moc pekny pisnicky me moc budou schazet mela jsem ho moc rada *3* *9* *9* -
Tak to ti fandim mam kamaradku ktera fandi komunistum a hlavne Topolankovi ten je z Ostravy ja jsem z hane a mam tu zem mam moc rada amam rada aji Waldu je ho skoda *9* *9* *9* -
Re: Název písně
Je mi to povědomé, zkusím zavzpomínat, neznáte ještě kousek. Walda s H. Vonráčkovou nazpívali písničky ke hře Paní Marjánka , matka pluku, a taky nikdo o tom neví,