-
Re: Životopis
Vážená Jano, podívejtr se kdo je autorem tohoto článku. Martina, která se narodila v roce 1981 toho nemůže o životě Waldemara Matušky mnoho vědět. Tento článek je celý zkopírovaný z jiné internetové stránka i s chybou, kterou udělal původní autor. Ve filmu Všichni dobří rodáci Waldemar Matuška vytvořil nádhernou postavu, která nesla jméno Zášínek a nikoliv Zášinka. Jak by mohla Martina napsat něco více o životě Waldemara Matušky, když neví ani toto.
Jerry -
Re: Waldemar Matuška
Vazena pani Sadilkova,AHA,BLESK a jine bulvary nejsou stred sveta.A kdyz je clovek necte,tak zije mnohem prijemneji.
Nenechte se temi hloupostmi ovlivnit a drzte si pana Matusku ve sve pametitak,jak jste ho znala Vy.
Dekuji za Vas pripisek,
s uctou Mirek.M. -
Waldemar Matuška
Čtu o Waldovi samé zprávy .Je mi ho moc líto.I pozůstalí Olinka jeho žena,
Syn Miroslav z prvního manželství
a s Olinkou syna Waldíka a že už
přistálo letadlo z Floridy do
do Prahy s jeho ostatky.Je mi
líto Olinky se synem,co teď
prožívají.Čekat na pohřeb až
do 18.6.2009.To je přímo
drásající.Ještě jednou hlubokou,
upřímnou soustrast.
Opatrujte se!
Waldíku SBOHEM!
Zůstaneš v našich srdcích.
NEZAPOMENEME!!! -
Matka měst
Prolézám net křížem krážem a jako by se do země propadla. Na společném singlu W.Matuška / V.Neckář (SP 1986) píseň Matka měst (D.Dobiáš/I.Fischer) s mluveným slovem Petra Haničince. Jedna z nejhezčích písní o Praze, kdy v podání toho přenádherného hlasu leze mráz po zádech.
Lidičky hledejte, ani v rádiích ji neslyším hrát. *9* -
Životopis
Waldy je opravdu škoda. Protože jsem se chtěla vědět něco víc o jeho životě zvolila jsem tyhle stránky. Musím ovšem říct, že jsem hodně zklamaná. V novinách byl pouze ve zkratkách a i tady to vypadá, že ač byl ženatý třikrát jeho život začal až po svatbě s Olinou. Copak je takový problém napsat s kým a jak dlouho byl ženatý? Co dělaly jeho ženy? Jeho životopis mi tím pádem připadá ošizený a neúplný. Nebo je to úmysl? -
r.i.p.
ďakujem Pánu Bohu, že po nežnej revolúcii sme opäť mohli slobodne počúvať nádherné pesničky dnes už nebohého pána speváka Waldemara Matušku. nech odpočíva v pokoji... @-->-->-- -
W.M.
Byl to vynikající zpěvák bude ho škoda. -
Prostě Walda
Je mi sice teprve 50 let, ale Walda byl idol mého dětství i mládí, a potom, když emigroval, moc chyběl. Je ho velká škoda a jeho krásné písničky mi zní stále v uších a texty si stále pamatuji,i když jsem nikdy nebyla ta bláznivá fanynka. Byl to můj soukromý idol a zůstane navždy v mém srdíčku!!! -
Frajer
Veliká škoda,byl to frajer a nám děvčatům se moc a moc líbyl.Jeho pisničky a on sám jako člověk no supr !!!Budeme vzpomínat,jen můžu popřát Olince a Waldíkovi at jsou statečný !!! *4* -
Re: MIAMI ?!?!?
Sorry, melo byt St.Petersburg -
MIAMI ?!?!?
Opravte si misto umrti a naucte se zemepis. Miami je na vychodnim pobrezi Floridy a St.Peterburg na zpadnim. -
Je mi to líto
Upřímnou soustrast celé rodině.je škoda,že tak dobří lidé odcházejí,ale v srdcích zůstanou. *4* -
Re: Upřímnou soustrast.
Strašně moc mně zaskočila zpráva o smrti pana Waldemara Matušky.Nezapomenutelný zpěvák,na kterého vzpomínám,když přijel s paní Olgou do Nového Boru,podniku Crystalex a rozezpíval všechny skláře.Byl to úžasný člověk,který měl srdce na pravém místě. Je mi to moc líto.Upřímnou soustrast celé rodině. *9* *9* *9* -
Waldemar Matuška
Je ho jako zpěváka strašná škoda měl strašně dobrej hlas!!!!!!!Je to strašně smutný!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* -
Sbohem Waldo
Měla jsem ho i jeho písničky moc ráda,vlastně jsem na nich vyrůstala,neboť rodiče ho měli rádi a jeho písničky se u nás pořád hrály a já já si je taky oblíbila,proto mě velice zarmoutilo,že nás pan Matuška opustil,přeju jeho celé rodině upřímnou soustrast,Ivana *9* -
Re: Re: ??? ROZALIE ???
Dobrý večer. prosím o zaslání výše uvedené písničky na e-mail, jestli je to možné. Maminka mě prosila jetsli bych jí někde nenašla, ale na internetu se mi to nikde nepovedlo. Díky moc lenmi -
Zbohom
Správa o smrti pána Matušku ma zasiahla ako blesk z jasného neba. Neviem, akoby som ho poznala. Vyjadrujem úprimnú sústrasť celej jeho rodine a kamarátom. Jeho pesničky mám veľmi rada už od detstva.
Waldemar, dal ste nám niečo úžasné, váš hlas je nenahraditeľný. Nech Vám je tam hore v nebi dobre. -
je to nenahraditelná ztráta
je to nenahraditelná ztráta nejen zpěváka,ale hlavně člověka,který nám bude chybět! -
Re: Sbohem
Promiňte, ale co má znamenat "příjemnou" soustrast. -
Za obecenstvo
Za nás lidi, co jsme ho osobně neznali,ale přijímali od něj krásu a radost se sluší tisíckrát poděkovat a tiše se slzou v oku sledovat odněkud zpovzdálí jeho návrat...............