Přejít na výpis diskuzí

Waldemar Matuška

OSOBNOST 31.12.2006 
156 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Životopis

Vážená Jano, podívejtr se kdo je autorem tohoto článku. Martina, která se narodila v roce 1981 toho nemůže o životě Waldemara Matušky mnoho vědět. Tento článek je celý zkopírovaný z jiné internetové stránka i s chybou, kterou udělal původní autor. Ve filmu Všichni dobří rodáci Waldemar Matuška vytvořil nádhernou postavu, která nesla jméno Zášínek a nikoliv Zášinka. Jak by mohla Martina napsat něco více o životě Waldemara Matušky, když neví ani toto.
    Jerry
  • Re: Waldemar Matuška

Vazena pani Sadilkova,AHA,BLESK a jine bulvary nejsou stred sveta.A kdyz je clovek necte,tak zije mnohem prijemneji.
    Nenechte se temi hloupostmi ovlivnit a drzte si pana Matusku ve sve pametitak,jak jste ho znala Vy.

Dekuji za Vas pripisek,

s uctou Mirek.M.
  • Waldemar Matuška

Čtu o Waldovi samé zprávy .Je mi ho moc líto.I pozůstalí Olinka jeho žena,
    Syn Miroslav z prvního manželství
    a s Olinkou syna Waldíka a že už
    přistálo letadlo z Floridy do
    do Prahy s jeho ostatky.Je mi
    líto Olinky se synem,co teď
    prožívají.Čekat na pohřeb až
    do 18.6.2009.To je přímo
    drásající.Ještě jednou hlubokou,
    upřímnou soustrast.
    Opatrujte se!
    Waldíku SBOHEM!
    Zůstaneš v našich srdcích.
    NEZAPOMENEME!!!
  • Matka měst

Prolézám net křížem krážem a jako by se do země propadla. Na společném singlu W.Matuška / V.Neckář (SP 1986) píseň Matka měst (D.Dobiáš/I.Fischer) s mluveným slovem Petra Haničince. Jedna z nejhezčích písní o Praze, kdy v podání toho přenádherného hlasu leze mráz po zádech.
    Lidičky hledejte, ani v rádiích ji neslyším hrát. *9*
  • Životopis

Waldy je opravdu škoda. Protože jsem se chtěla vědět něco víc o jeho životě zvolila jsem tyhle stránky. Musím ovšem říct, že jsem hodně zklamaná. V novinách byl pouze ve zkratkách a i tady to vypadá, že ač byl ženatý třikrát jeho život začal až po svatbě s Olinou. Copak je takový problém napsat s kým a jak dlouho byl ženatý? Co dělaly jeho ženy? Jeho životopis mi tím pádem připadá ošizený a neúplný. Nebo je to úmysl?
  • r.i.p.

ďakujem Pánu Bohu, že po nežnej revolúcii sme opäť mohli slobodne počúvať nádherné pesničky dnes už nebohého pána speváka Waldemara Matušku. nech odpočíva v pokoji... @-->-->--
  • W.M.

Byl to vynikající zpěvák bude ho škoda.
  • Prostě Walda

Je mi sice teprve 50 let, ale Walda byl idol mého dětství i mládí, a potom, když emigroval, moc chyběl. Je ho velká škoda a jeho krásné písničky mi zní stále v uších a texty si stále pamatuji,i když jsem nikdy nebyla ta bláznivá fanynka. Byl to můj soukromý idol a zůstane navždy v mém srdíčku!!!
  • Frajer

Veliká škoda,byl to frajer a nám děvčatům se moc a moc líbyl.Jeho pisničky a on sám jako člověk no supr !!!Budeme vzpomínat,jen můžu popřát Olince a Waldíkovi at jsou statečný !!! *4*
  • Re: MIAMI ?!?!?

Sorry, melo byt St.Petersburg
  • MIAMI ?!?!?

Opravte si misto umrti a naucte se zemepis. Miami je na vychodnim pobrezi Floridy a St.Peterburg na zpadnim.
  • Je mi to líto

Upřímnou soustrast celé rodině.je škoda,že tak dobří lidé odcházejí,ale v srdcích zůstanou. *4*
  • Re: Upřímnou soustrast.

Strašně moc mně zaskočila zpráva o smrti pana Waldemara Matušky.Nezapomenutelný zpěvák,na kterého vzpomínám,když přijel s paní Olgou do Nového Boru,podniku Crystalex a rozezpíval všechny skláře.Byl to úžasný člověk,který měl srdce na pravém místě. Je mi to moc líto.Upřímnou soustrast celé rodině. *9* *9* *9*
  • Waldemar Matuška

Je ho jako zpěváka strašná škoda měl strašně dobrej hlas!!!!!!!Je to strašně smutný!!!!!!!! *9* *9* *9* *9*
  • Sbohem Waldo

Měla jsem ho i jeho písničky moc ráda,vlastně jsem na nich vyrůstala,neboť rodiče ho měli rádi a jeho písničky se u nás pořád hrály a já já si je taky oblíbila,proto mě velice zarmoutilo,že nás pan Matuška opustil,přeju jeho celé rodině upřímnou soustrast,Ivana *9*
  • Re: Re: ??? ROZALIE ???

Dobrý večer. prosím o zaslání výše uvedené písničky na e-mail, jestli je to možné. Maminka mě prosila jetsli bych jí někde nenašla, ale na internetu se mi to nikde nepovedlo. Díky moc lenmi
  • Zbohom

Správa o smrti pána Matušku ma zasiahla ako blesk z jasného neba. Neviem, akoby som ho poznala. Vyjadrujem úprimnú sústrasť celej jeho rodine a kamarátom. Jeho pesničky mám veľmi rada už od detstva.
    Waldemar, dal ste nám niečo úžasné, váš hlas je nenahraditeľný. Nech Vám je tam hore v nebi dobre.
  • je to nenahraditelná ztráta

je to nenahraditelná ztráta nejen zpěváka,ale hlavně člověka,který nám bude chybět!
  • Re: Sbohem

Promiňte, ale co má znamenat "příjemnou" soustrast.
  • Za obecenstvo

Za nás lidi, co jsme ho osobně neznali,ale přijímali od něj krásu a radost se sluší tisíckrát poděkovat a tiše se slzou v oku sledovat odněkud zpovzdálí jeho návrat...............

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit