Přejít na výpis diskuzí

Waldemar Matuška

OSOBNOST 31.12.2006 
156 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Krysař

preco by som mala byt pod wald.koulema,pesnicka a on su dva rozne veci,a nie len tam ale skoro v kazd.klipe hrozne... *13* *13* *13*
  • Walda

já pořád čekám na filmy s Waldemarem něco už dali do tv ale Fantom s Morrisvillu nebyl hoooodně dlouho a to je škoda ten byl taky moc hezký a když sem psala do čt tak mi odepsali že na to nemají vysílací práva. PROČ NE!!!! JÁ TO CHCI ZASE VIDĚT!!!
  • pan matuška

..byl vždy walda....wobyčejnej chlap se svejma chybama i kladama, ale s neopakovatelným hlasem ... o kterém vladimír dvořák řekl "kdyby jsme waldu neměli,museli by jsme si ho vymyslet...."
  • Re: Krysař

já krysaře mám..dokonce dvě verze *5*
  • Re: Název písně

http://www.diskografie.cz/matuska-w aldemar/sin-slavy-cd-2/zit-jen-zit/
    Tady je odkaz na slova Waldovy nádherné písně,která vznikla kdysi dávno pro pořad Kdo, s kým, o čem, pro koho....
  • Re: Krysař

jo,joooo.ty ses vsude kde zapnu kdyz vypnu jses tam porad snad se to ani vypnot neda ty jsi plny sily jo ale skoda ze jenom na wc tam muzes odovzdat vse ty krysari ze jo jsi horsi jako virus to se nelze tak snadno zbavit...jeniku tak jsi tomu danovi land... nandal ze jo kolik jse jenom do tebe veslo skoda ze na tebe nikdo nemluvi ani ti neodpisuje jenom sam se ptas aj si odpovidas zeptej se mne jen se me nic neptej kdyz mi zaviris pc tak jsi me neprej ty neznicitelnej xxxl....ked mi odolas ostanem asi tyzden na psychiatrii mozna 2....krysari pa... *16* *13*
  • Krysař

scháním zvukovou verzi písně Krysař,nevíte kde bych si ji mohl stáhnout? Waldu miluji už od malička,dokonce jsem ho chodil hladit na vousy ještě na černobílou televizi a jeho Houpavou prostě miluju.Mám to štěstí,že mě rodiče nutili hrát na flétnu,takže když mě něco naštve vemu ji,zahraju si Waldu a hned je líp.předem děkuji za odpověď Karel *5*
  • Bůh ví odkud já.......

I já prosím pamětníky:písnička Bůh ví odkud já tuhle písničku znám.Kde ji sehnat,kde ji stáhnout.Může někdo poslat?Pokud vím vyšla kdysi jen na singlu Supraphonu.Děkujeme,je to srdeční záležitost.Vzpomínka na mámu.
  • Název písně

Rád bych znal název písně Waldy, která mě velmi dojala, ve které byla slova:"...tady jsem se narodil, tady žiju, tady je můj domov.....". Byla to velmi dojemná píseń, ale hodně dlouho jsem ji neslyšel.Pamětníci, poraďte mi! *14*
  • Waldemar Matuška

Já jsem celoživotní příznivkyní p.Waldemara.Poprvé jsem jeho sametový baryton a jeho ušlechtilou tvář slyšela a viděla v polovině ledna roku šedesátjedna!Od té doby je to moje celoživotní láska.Přeji p.Waldemarovi hodně zdraví,pohody a brzský pobyt doma.To vše ze srdce přeje rak narozený 3 dny před Vámi.
  • Pro mě byl vždycky nej

Sametový hlas a bezva písničky-od školních let až do dneška.Není důležité, kolik si kdo vysloužil slavíků,ale co jeho zpívání lidem dá.A tak má u mě /už dobrých pětatřicet let/ pořád velkou jedničku!Jana.
  • Waldemar

Myslím, že veľmi dlho bude trvať, kým príde niekto aspoň s podobným hlasom a charizmou ako má pán Waldemar Matuška. Mám 31 rokov, ale počúvam ho stále. Milujem pieseň Eldorádo v jeho podaní. Mimochodom bojím sa, že už málokto z dnešných mladých ľudí vôbec vie, o čom sa v tej piesni spieva. A už vôbec nechápu že bola zakázaná. Milujem Slávikov z Madridu. Dnes by sa povedalo, že má "DRAJV" v hlase a v prejave. Som hrdá na to, že sa narodil v Košiciach. My na Slovensku ho máme radi minimálne tak veľmi ako všetci CZ. *4* Len to zdravie keby mu slúžilo....
  • Re: Re: Fotky

Můj e-mail je hofman.marek@seznam.cz.
    Dik moc
  • Re: Fotky

Pokud sem napíšeš svůj e-mail,tak ti asi osm pošlu a rád,mám je ve sbírce.
  • Re: Neúplná diskografie

K té písničce o dívce Sirael - jde o nahrávku z pořadu "Dobrý večer s Waldemarem" a mám ji na videu.V případě vážného zájmu z Vaší strany mohu zapůjčit.
  • Neúplná diskografie

Když cca před 10 lety začaly Waldovy písničky znovu vycházet na CD tak to vypadalo, že tentokrát vydají opravdu vše, co nazpíval. Bohužel, některé avizované tituly (Benefice I. a II. a Písničky z filmu a televize) se v obchodech dosud neobjevily. Co na nich mělo být nevím, ale několik písniček, které mám doma na starých poškrábaných singlech dosud na CD nevyšlo, například: Rosalie, In vino veritas, Má malá zem. A taky písnička, kterou Walda kdysi zpíval v jakémsi televizním show - písnička o dívce Sirael stvořené z měsíčního svitu. Byla skvělá, ještě jsem ji pak slyšel párkrát z půjčené nahrávky na pásce, a od té doby (asi 30 let) už ne. Proč nebyla reeedice dokončena se můžu jen dohadovat - možná šlo o peníze, nebo možná jen Walda neměl takové štěstí jako Marta Kubišová, které vydali i prakticky neznámé písničky z rozhlasových archivů.
  • Re: pohádka

Možná máte na mysli pohádku "Hloupá žába",kde Walda zpívá písničku bratrů Seegerových (vznikla ale už na počátku let 70.)
  • Re: Eldorádo

Byla to skupina Goombay Dance Band a písen je z roku 1980
  • Eldorádo

Neví tu někdo kdo nazpíval originál ELDORÁDO ? Díky za každou radu.
  • Re: Že by taky

Určitě má na to "ošetření"právo, léta u nás a pro naši republiku vydělával. Mohl by i víc, jen kdyby mohl.Vážím si ho, má svou čest.Je velmi charismatický i v těchto letech a jinak velice lidský, což dnešním "celebritám" je velmi cizí.
    Život také neměl lehký ale ustál ho. Akorát mu nerozumím s "tím kamarádstvím s p.M.Michalem. *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit