-
Pieta
V spomienkach ostane navždy medzi nami.Úprimnú sústrať rodine.Fish -
Re: Sbohem,Mistře!
Spomínam si, že Gott povedal : "Dúfam, že mi prídeš zaspievať na moju 70-ku". Už nepríde. Odišlo s ním aj moje detstvo. Poznala som ho od svojich 11-tich rokov. Naposledy som ho videla na koncerte v Bratislave v roku 2007. -
Sbohem!
Odešla hvězda českého šoubiznysu a promarněný talent.Výborný herec a zpěvák ♥ -
Re: Sbohem
pan Matuska skoda ze uz ho nemohu zastihnout a a bych mu uprime a do oci mojl rict jak obdivuji jeho nejlepsi nejoriginalnejsi a znamy hlas. uprimnou soustrast jeho rodine *9* *9* -
Re: Upřímnou soustrast.
upřimnou soustrast.,manželce .olze synovy . celebritam. fanouškum.................
...... .....ze srdce. přeje faninka veronika korodiova.........s laskou........... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* -
Smutek
Opravdu odešel člověk,který ovlivnil svou hudbou několik generací,posezení u ohně se slavíky z Madridu,tisíc mil a mnoho dalších,to muselo být.Klaním se Vaší památce!! Upřímnou soustrast rodině.
Koho pánbůh miloval,toho si k sobě vzal.A Waldu milovalo dost lidí! *9* -
Waldemar Matuška
Ta zpráva mě včera úplně zaskočila.
Moc mě to mrzí.Walda byl skvělý
člověk."To všechno odnesl čas".
Úpřímě je mi to moc líto.
Smuteční kondolence.
Rodině Matuškových úpřímnou soustrast!
NEZAPOMENU! -
Sbohem PANE MATUSKO
Dnesnim dem utrpela Ceska republika nenahraditelnou ztratu. Byl to MISTR. Bude nam vsem hodne chybet. Cele rodine preji uprimnou soustrast! Bude na VAS, MISTRE, s laskou vzpominat cely narod! -
Sbohem,Mistře!
Waldemar Matuška zemřel v nedožitých 77 letech,které by oslavil 2.července.Vzdávám též hold jeho památce.Nejenže odešel opravdu dobrý zpěvák,ale odlétly s ním i "Slavíci z Madridu".Ty a mnohé další jeho krásné písně,už nikdy živě neuslyšíme a budeme je my i další generace znát už jen z archívních videí.Nezbývá než doma nebo v hospůdce Pana zpěváka Waldemara Matušku zapít,zavzpomínat a pustit a zazpívat si přitom jeho písně.Upřímnou soustrast všem příbuzným a pozůstalým a také jeho rodným Košicím. *9* -
Sbohem
Sbohem.!Sbohem budete mi chybět nejen mě ale všem který vás znali a poslouchaly.Příjemnou soustrast všem známým.!Sbohem chybiš nám!!!!! *4* -
nebe
závidím v nebi mojí mamce i tatkovi že jim tam určitě krásně zaspívá *4*
upřimnou soustrast celé jeho rodině -
Upřímnou soustrast.
Upřímnou soustrast Olze a lidem co ho měli rádi. Jezdíval knám na Portu zpívat do Ústí nad Labem. Pamatuji si jak jsem dělal pořadatele a ptali se mě s Olgou kudy k pódiu, hledali druhý vjezd do letního kina. Jó to jsou už vzpomínky.
Jak zpíval, to všechno vzal čas. *9* -
Sbohem
Sbohem Waldemare, budete mi chybět. *9* -
Re: ??? ROZALIE ???
Pokud vím, a píšu to i v příspěvku ze 17.4.2008, tato písnička nevyšla na žádném albu - ani LP, ani CD. Naštěstí se mi podařilo sehnat původní Supraphonský singl ze 70tých let a vyrobit z něj mp3. Kvalita odpovídá orginálu, ale poslouchat se to dá. Můžu poslat. -
Re: Použití textu písně
Tak kontakt na pana Matušku je:
Waldemar Matuska
3897 Belle Vista Dr E
St Pete Beach, FL 33706-2628
ps. mám i případně tel. ale ten sem dávat nebudu *13* -
??? ROZALIE ???
Dobry...
...vedel by mi niekto poradit ako sa vola a na akom albume je piesen Rosalie...neviem ci ju dobre pisem...
...spieva sa v nej...bez ty tvy hlavy plavy uz mne dal zivot nebavi o rozali...chci ti jen rict to co mne trapi tri slova troufali a zoufali mam rad rozalie...
...dakujem...Juraj -
;)
pan Matuska! spievate uzasne, patrime s priatelom k vasim obdivovatelom...vase piesne musia zniet na kazdej party ;)... mam jednu velku prosbu... kde by som mohla zohnat vasu fotku s venovanim a podpisom? viem, ze priatela by to velmi potesilo, ste jeho najoblubenejsi spevak... mohol by mi niekto poradit, prosim? neviem kam a na koho sa obratit... za pomoc uz vopred dakujem... moj email: dada500@gmail.com -
Re: Název písně
Tvá země.... -
Waldemar Matuška
Pan Waldemar mě okouzluje jako
u paní Pilarové.Tyhle dva jsem měla
hrozně ráda.Waldu jsem poprvé
slyšela s písní"Suvenýr,suvenýr"
Je to rok 1961.Semafor,Rokoko.
Ještě bydlel kousek na Václavském
náměstí."To všechno odnes čas"
Zpěvák,herec-prostě komik.
Divotvorný hrnec a atd.
Na banjo a na španělku uměl.
Sk.KTO.S jeho ženou Olinkou.
Pozdrav na Floridu. -
Použití textu písně
Mám dotaz, na který se mi nedaří najít odpověď na netu - kdybych si chtěl umístit na web úryvek textu písně (konkrétně od Waldy), jak získat jeho souhlas? Nebo se to nemusí? Je pravda, že texty mnoha písní lze najít na různých místech a doklad toho, že všichni mají souhlas jsem nenašel... Na druhou stranu je mi blbý to tam dát jen tak...
Nemáte na Waldu někdo nějaký kontakt? Díky, Petr