-
Re: went
Já si ho představuju pořád!!! a myslim si, že si na svoje fanynky určitě vzpomene...myslim že nebude takovej sobec!!! Je úžasnej *3* *14* -
Jj je to fakt
Chcete vědět o jejím návratu víc?
www.prison-break.cz
Jsou tam novinky rozhovory, jukněte se je tam sářin návrat popsán....Went je úžasnej a že je sára z5 je supr! *15* -
went
Taky se nekdy divate na mesic a myslite na to, co ted asi WENT dela? Ja docela casto a premyslim, jestli si taky vzpomene nekdy na svoje fanynky, kteri ho milujou a maji tak mooooooooooc radi *1* *4* *15* -
Re: wentworth
lol ty seš tak trapná, ty ses asi nejaka 10 ti letá pubertacka ktera si kdyz si rekne o jeho číslo tak s imyslíi ze ti ho napise 10 lidí a ty mu zavolas a pozves ho na rande? nebud trapna -
Re: wentworth
nevim...na co ti cislo bude a rychle se opravdu nepise s mekkym i *13* *13* *13* *13* -
wentworth
znate nekdo jeho cislo prosim napiste mi ho a richle *4* *4* *15* -
o wentworovi
cau ja jsem moc stasna ze je ctvrta rada prison break *14* *3* vite kolik mu je tricet sest *4* -
WENTWORTH
AHOJ NERIKEJTE O WENTOVI ZE JE SRAC CETLA JSEM JEDEN OD PIRANI AHOJ.............. -
Re: Re: miller
Je nejúžasnější na světě... Chci líbat tu jeho krásnou sladkou pusinku!!!! Miluju ho!!! *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...buchty blby...
*15* *1* si mi akurat na smiech,jedjen z tych chudakov co si sem chodia liecit komplexy,s tebou je to fakt zle vyhladaj odbornu pomoc,ty nepatris medzi normalnych ludi,skor na stolicku u psychiatra. *1* -
Sara
Oni to nejak oduvodni. Treba, ze ta hlava nepatrila ji. Nebo oni neco vymyslej. Rozhodne nereknou Sara vstala z mrtvich, to by bylo opravdu mooc divny. Ale stejne se tesim na tu reakci wenta, co na to bude rikat. Uz se nemuzu dockat *1* *14* *4* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...buchty blby...
přestante se všichni do háje dohadovat mě už to fak řestává bavit *10* -
Sara
To je moooooooooooooooc super, že tam zase bude Sara. Sice to je divny, ale bez ni to neni ono. Ta trojka (Lincoln, Michael a Sara) tam patri a bez ni to neni PRISON BREAK!!! Jsem moc rada ze se vrati, ikdyz je to blbost. *1* *1* *15* *4* *1* *1* *1* -
PB 4
Nevite, kdy se bude ctvrta rada vysilat? *1* *1* *15* -
Re: miller
já ho taky zbožnuji ty jeho strašně okouzlujíci usměv *14* -
Re: Změnte téma
to stebou naprosto souhlasím *14* -
Re: miller
Já taky *3* *4* *3* Vážně má pérko k nakousnutí *14* *14* *14* -
miller
Já ho miluju.... *14* -
Re: Re: Re: Re: ...buchty blby...
do plynu s tebou mrcho *5* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
Bože, to zas došlo pubertální nevybouřené děcko *1* *1* *1* Na Tvý názory ani na názory ostatních poďobaných puberťaček co se tady schází nejsem opravdu zvědavá *1* *13* *13* Went je pro vás možná krasavec, ale pro mě je to jenom PRDELNÍ KSICHT! *15*