Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Sara

tak to je KRÁÁÁÁÁÁSA *14* *14* *14* *14*
  • Re: Sara

Sara tam zase bude hrááát??? *8* *7*
  • Re: Sara

Jj, souhlasim, bude to supér!!! *14* Už se na to strááášně těšiiim!!! *14* *14*
  • Sara

Já se těším na 4 řádu Prison breaku protože tam bude zase moje oblibená herečka krásná sarah wayne Callies, ona v tom seriálu chyběla !!!!!!!!!
    Wentworth je ten nejkrásnější na světě !!!!!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!

slovo prdelni ksicht mne depta asi tak stejne jako tadle pinda co si mysli ze je zajimava a pritom je trapna jak pero od gauce *13* nikoho tady nezajima co ty si myslis chapes to???proste??? ses uplne vypatlana blbka takze ty se smir zase s timhle ...jo pro tebe je mozna wentisek prdelni ksicht ale cpat nam to nemusis my kuli jedny pipce nazor nezmnenime *10* *10* *10* *5* ses leda tak lady krava nebo lady trapka tak klidni hormony splasena slepice *9* *9* *9* *10* jo a wentisek forever *14* :*
  • Taky se těšim, ALE

Mno na čtyřku se těšim mooooc, ale jak oživí Sáru bude pěkná kokotina....Sice bude Mike štastnej ale bude to takový prostě jednou ej mrtvá tak proč jí azse oživovat? *13*
  • Re: Změnte téma

Souhlasííím, psát si o Wentíkovo přednostech je mnohem lepší než když tu na sebe furt štěkáte...!!! I love him *14*
  • INFO

Lidičky už se nehádejte a pojďte se radovat ze 4. potvrzené řady Prison Break. *14*
  • Změnte téma

Už se prosím nehádejte. Radši si pište o Wentworthovo přednostech. A to je nevyčerpatelné téma. *4*
  • Re: Pls

ani ja sa necchem hadat ale na wenta si od nejakeho trulka kydat nenecham. *13*
  • Pls

Prosim lidičky nehadejte se *9*
  • Re: Re: Re: ...buchty blby...

chudacik bez mozgu ako ty ma nemoze urazit. *15* *1* *1*
  • Re: Re: Re: ...buchty blby...

ty sem nelez,nauc sa nevtierat sa tam kde ta nechcu,ty primitiv. *15*
  • Re: Re: ...buchty blby...

tahni slapko slovacka tady nemas co delat *5*
  • Re: ...buchty blby...

ako aj ty predpokladam..lutujem ta *15*
  • ...buchty blby...

*15* *15* *15* wenticek je KKT *15* *15* *15*
  • Re: Re: Proč???

Co mi kradeš jméno? Já jsem to tvoje rozhodně nepsala. A už si tady prosím nenadávejte. Nedá se to číst.
  • Re: Re: Re: PRDELNÍ KSICHT

Dalo se čekat, že nedoržíš to, co si tu psala včera v jednom ze svých plamenných projevů *1* *1* *1* Srovnej si to v hlavě kočičko... *15*
  • Re: Re: Re: Re: Wentík

dotkla sem se te nejak osobne? nebo snad wenta? ja mysllim ze ne......tak se do me laskave neser! *14*
  • Re: Re: PRDELNÍ KSICHT

promin lady anne jesi sem se te nejak dotkla......ja myslela ze na kritiku si zvykla......no tak to sorry *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit