Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • for Lennie

Lennie kde jseš? Proč se hned nasíráš *9* Bez tebe to tu není ono, Went je moc krásnej chlap s krásnou prdelkou a s pérkem k nakousnutí *14* *14* *14*
  • Re: Hrůza!

A ubožačka seš tady jedině ty! *16*
  • Re: Hrůza!

Dobrej nápad *3* Vypadni štětko hnusná..
  • Re: Fotky

Taky sem už tam pár fotek dala ale ještě se tam neobjevili tak nawim co stim je no doufám že se objevěj!!!
  • Fotky

Holčiny chtěla sem vás poprosit abyste sem nevkládali už fotky co tam jednou jsou v tý fotogalerii... chtělo by to nějaký nový...hodila sem jich tam plno ale nák se tam ne a ne objevit tak nevim co stim je!!! *9*
    Děkujiii páááško
  • Re: Sara o Scofieldovi

Super... moc hezký *3*
  • Hrůza!

Takže jako jen tak bych chtěla říct, že pokud řeknu, že souhlasim s nějakým příspěvkem a najednou jsem děvka, píča a já nevim co ještě, tak byste se laskavě měly uklidnit! *16* Protože to fakt neni normální! Takže Wentíka mám naprosto nejradši, ale tady s váma končim... Někteří jste fakt ubohý! *15*
  • Prdelní ksicht!!!

No holčinko, dle Tvého vyjadřování a pravopisu vím hned s kým mám tu čest *15* *15* Takže se honem rychle vrať k tomu sbírání hoven... *1* Went je PRDELNÍ KSICHT a bohužel to ani ty neovlivníš *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!

prdelní ksicht??si sand dělkáš srandu ne??víš co???jeslti myslíš,že je prdelnín ksicht tk co jsi potom ty?když se juknu na tvojí tlustou prdel budun si myslet,že je to hlava ty čupko..!!!a jeslti si mylsíš,že nemá špetku takentu tk ty jim máš tk na vymetačí hoven
  • co se stalo?

Ahoj holčiny:)nebyla sjem tu poměrně dlouho,a to mne mrzí:(promiňte!!ale nechápu co se tu vyvinulo..každý si tu jen nadává sprostě!!apod.......co to je?nic mi do toho není,vaše vyjadřování,ale tom je snad příliš...vidím,že jsme na 3.místě=pořád!!myslela jsem,že chcete aby byl 1.!!nebo aspoň 2.!§ale vy se tu zatím hádáte jak malé děti!!!!jsou tu noví uživatelé,fanoušci a antifanoušci!!co se dá dělat.......kdyby jste si trošku uvědomili,že to nemáte zapotřebí!§radši dál komentujte jak je rksáněj:) *14* a pomozte mi ho dostat na 1. nebo na 2.místo!!!!!!!!!vím,že tyhle ikeci pro vás budou tk otřesujicí..ale co se dá dělat:Dchcete aby jsme řpijel??tk pomozte,chcete aby jsme byli fanclubem?,tk pomozte..dík:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Bylo by super!

to bylo na lennie *10*
  • Re: Re: Re: Re: Bylo by super!

laskave se uklidni!!! *16* *16* *16*
  • Re: Re: Re: Re: Bylo by super!

Děvko *8* *16* *5* *10*
  • Prdelní ksicht!!!

Jsem ráda, že jsme se společně obě konečně shodly na tom, že je to PRDELNÍ KSICHT bez špetky talentu. *3* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!

For Lady Anne: *1* Ááá, bože víš co to zamená ignorovat? Tady nikoho nezajímá co si o něm myslíš, nejseš fanoušek, nemáš tu co dělat! Takže jdi s tim svym prdelním ksichtem někam. Sbohem, já už tě ignoruju (pokud teda víš, co to znamená, že jo)
  • Re: Re: Re: Bylo by super!

PROSIM, SEŠ NORMÁLNÍ??? Říkám že mám stejnej názor! *7* *16*
  • Re: Re: Bylo by super!

Lennie ty píčo proč kradeš??? *5*

Moc hezké. *4*
  • Prdelní ksicht!!!

Neee, Went není tak ošklivej *9* Went je krásnej *4* Má ho jistě nádhernýho - je to chlapík sexymen *14* *14*

boze ty si ale blba krava *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit